Alpha Παντού: Η παρέα της ενημέρωσης κάνει πρεμιέρα

Alpha Παντού

Τι δηλώνουν Νικόλτσιου, Αλεβίζου και Γρηγοριάδης λίγο πριν βγουν στον αέρα;

Από τη Δευτέρα 12 Ιουλίου και καθημερινά από Δευτέρα ως Παρασκευή, ο Alpha μας… ταξιδεύει παντού! Η Μαρία Νικόλτσιου, η Έφη Αλεβίζου και ο Γιώργος Γρηγοριάδης, η πρωινή παρέα της ενημέρωσης δίνει ραντεβού με το τηλεοπτικό κοινό από τις 10 έως τη 1 το μεσημέρι.

Η εκπομπή «Alpha Παντού» θα μοιράζεται με το κοινό θέματα που θα κάνουν τα πρωινά μας ακόμα πιο όμορφα, θα συναντά πρόσωπα της επικαιρότητας, θα μας ταξιδεύει και θα μας ενημερώνει τι συμβαίνει σε όλη την Ελλάδα, έχοντας επίκεντρο την περιφέρεια.

«”Alpha Παντού” αυτό το καλοκαίρι παρέα με πολύ αγαπημένους συναδέλφους! Μια πολύ “γερή” – δυνατή δημοσιογραφικά ομάδα, αλλά και άνθρωποι με χιούμορ, αισιοδοξία και… ταξιδιάρα διάθεση» δηλώνει ενθουσιασμένη η Μαρία Νικόλτσιου στο TLIFE και την Κάλλια Καρτσάκη.

Από την πλευρά της, η Έφη Αλεβίζου στέλνει το δικό της μήνυμα. «Tρεις ώρες, γεμάτες. Θα τα έχουμε όλα. Επικαιρότητα, συνδέσεις με όλη την Ελλάδα, ψυχαγωγία, προσωπικές ιστορίες και πολύ καλοκαιρινή διάθεση. Ανυπομονούμε να σας δείξουμε και οι τρεις μας, πόσο καλά μπορούμε να περάσουμε το καλοκαίρι μας, μαζί σας! Σας περιμένουμε!».

Ο Γιώργος Γρηγοριάδης, που θα μοιράζεται την αρχισυνταξία με τη Μαρία Κολοβού σημειώνει: «Η εκπομπή μας θα είναι μια ενημερωτική παρέα, κυρίως γυναικεία που στόχο θα έχει να πληροφορήσει αλλά και να ψυχαγωγήσει τους τηλεθεατές. Αυτό που πραγματικά θέλουμε να πετύχουμε είναι να γίνουμε μια μεγάλη παρέα με το τηλεοπτικό κοινό και να μοιραζόμαστε μαζί του τις σκέψεις, τις αγωνίες και τα προβλήματα της καθημερινότητας. Από την άλλη πλευρά να γελάμε, να πειραζόμαστε, να αυτοσαρκαζόμαστε και να διασκεδάζουμε. Γιατί έτσι είναι η ζωή. Με τα καλά της και τα άσχημα της. Το μεγάλο ατού της εκπομπής είναι οι δύο παρουσιάστριες του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του σταθμού.

Η Μαρία Νικόλτσιου και η Έφη Αλεβίζου είναι… αποφασισμένες να πετάξουν το “κουστούμι” της ενημέρωσης και να τις δούμε σε πολύ πιο χαλαρούς ρόλους, που πραγματικά πιστεύω ότι θα απολαύσουν οι τηλεθεατές. Επίσης στο πλατό της εκπομπής θα βρίσκονται δύο εξίσου εντυπωσιακές συνάδελφοι η Χριστίνα Ιορδανίδου στις διεθνείς ειδήσεις και η Μαρία Κεφαλά στα νέα της περιφέρειας. Όλοι μαζί, λοιπόν, θα κάνουμε ότι καλύτερο μπορούμε για να γίνουν τα πρωινά μας ενημερωτικά και ενδιαφέροντα με ισχυρές δόσεις ψυχαγωγίας».