Alpha: Δεν έχει αποφασιστεί η ημερομηνία που θα βγει στον αέρα η Αγγελική Νικολούλη

Την επόμενη εβδομάδα οι πρώτες συσκέψεις για τον προγραμματισμό της νέας σεζόν.

Δημοσιεύματα των τελευταίων ημερών θέλουν τους υπεύθυνους του Alpha να έχουν ήδη αποφασίσει να μεταθέσουν τις πρεμιέρες δύο δημοφιλών τηλεοπτικών εκπομπών τον Ιανουάριο του 2016. Συγκριμένα, αναφέρεται πως το «Φως στο τούνελ» της Αγγελικής Νικολούλη και το «Πάμε Πακέτο» της Βίκυς Χατζηβασιλείου μειώνονται σε επεισόδια για να κρατηθεί χαμηλά το μπάτζετ του καναλιού.

Έγκυρες πηγές προερχόμενες από το ίδιο το κανάλι της Κάντζας διαψεύδουν κατηγορηματικά τις συγκεκριμένες φήμες, καθώς μέχρι στιγμής δεν έχει παρθεί καμία απόφαση για το νέο πρόγραμμα, παρά μόνο για την εκπομπή της Σταματίνας Τσιμτσιλή που θα βγει στον αέρα στις 7 Σεπτεμβρίου.

Την επόμενη εβδομάδα θα γίνουν οι πρώτες συσκέψεις στον Alpha, ώστε να διαμορφωθεί το πλάνο της τηλεοπτικής σεζόν 2015-16. Η πολιτική επικαιρότητα όπως έχει προκύψει από την προκήρυξη των βουλευτικών εκλογών θα παίξει σημαντικό ρόλο στις τελικές αποφάσεις των ιθυνόντων του σταθμού. Σίγουρα, δεν αποκλείεται κάποια προγράμματα να ξεκινήσουν στο δεύτερο μισό της σεζόν, αλλά για την ώρα τίποτα δεν έχει αποφασιστεί.

Γιώργος Σκρομπόλας