Αλλάζει χέρια το «Πρωινό Mou»; Όλο το αποκαλυπτικό ρεπορτάζ…

Προβληματισμένοι είναι οι ιθύνοντες του Mega με το "Πρωινό Mou" και με την πορεία του στους πίνακες τηλεθέασης. Σκέφτονται ,όμως, να προχωρήσουν στην αντικατάσταση των βασικών παρουσιαστών τους;

Προβληματισμένοι είναι στο Mega – και δεν το κρύβουν – με την πορεία που διαγράφει τον τελευταίο καιρό το «Πρωινό Mou» στους πίνακες τηλεθέασης. Βλέπετε, η καθημερινή, ψυχαγωγική εκπομπή του Μεγάλου Καναλιού με την φετινή της σύνθεση όχι μόνο δεν έχει καταφέρει να φέρει στο κανάλι τα προσδοκώμενα ποσοστά τηλεθέασης, αλλά δεν έχει καταφέρει καν να σταθεί στο ύψος των τηλεοπτικών περιστάσεων, – σημειώνοντας έστω και κάποιες ικανοποιητικές επιδόσεις απέναντι από το «Πρωινό» του ΑΝΤ1- , το οποίο είτε αρέσει σε κάποιους, είτε όχι, σκίζει σε ότι έχει να κάνει με τα ποσοστά τηλεθέασης.

Ετσι, οι άνθρωποι του Mega που δεν τους αρέσει να χάνουν – μιας και μέχρι φέτος το πρόγραμμά τους κυριαρχούσε σχεδόν σε όλες τις ζώνες του ανταγωνισμού – εννοείται πως δεν έχουν συμβιβαστεί με την ιδέα πως τα πρωινά αυτού του χειμώνα είναι χαμένα από χέρι, όπως επίσης εννοείται πως δεν είναι διατεθημένοι να παραδώσουν την πρωινή τους ζώνη αμαχητί στους αντιπάλους. Τι θέλω να πω μ ΄αυτό;

Τα σενάρια που κυκλοφορούν τις τελευταίες ημέρες, θέλουν τους Megaλικούς να σχεδιάζουν να περάσουν στην τηλε-αντεπίθεση, προχωρόντας μέχρι και στην αντικατάσταση των βασικών παρουσιαστών τους! Αυτά τα σενάρια ,όμως, είναι μύθος ή αλήθεια, μιας και ως γνωστόν παντού μπορεί να υπάρχει ένας μύθος.

Σύμφωνα ,λοιπόν, με το αποκαλυπτικό ρεπορτάζ μας, εννοείται πως στην Μεσογείων δεν είναι ικανοποιημένοι με το «Πρωινό tous» και εννοείται πως προσπαθούν να βρουν λύσεις προκειμένου να καταφέρουν να τονώσουν την πορεία της συγκεκριμένης εκπομπής στους πίνακες τηλεθέασης.

Ομως, αυτό δεν σημαίνει πως τέθηκε ποτέ ζήτημα αντικατάστασης του Πέτρου Κωστόπουλου και της Τζένης Μπαλατσινού, μεσούσης της σεζόν. Αλλωστε, τέτοιου είδους τακτικές ποτέ δεν τις έχει ακολουθήσει το Mega, οπότε γιατί να κάνει τώρα την αρχή…

Παρόλα αυτά, τις γιορτές έγινε μία μεγάλη σύσκεψη στο κανάλι, με στόχο να δουν το τι διορθωτικές κινήσεις μπορούν να κάνουν. Διορθωτικές κινήσεις οι οποίες θα είχαν σχέση και με την δομή της εκπομπής, την θεματολογία της, το στήσιμό της, αλλά και με τους συνεργάτες της.

Ναι, γιατί ο Πέτρος και η Τζένη μπορεί να μην κουνιούνται από το πόστο τους, όμως, το ίδιο δεν ισχύει για όλους. Για παράδειγμα απ ΄ότι είμαι σε θέση να γνωρίζω το κανάλι δεν έχει μείνει ικανοποιημένο από την τηλεοπτική παρουσία της Ελισάβετ Σπανού, αλλά και με την δουλειά κάποιων συνεργατών πίσω από τις κάμερες, οπότε όπως καταλαβαίνετε αν αποφασίσουν να προχωρήσουν σε γενναία αναδιάρθρωση της εκπομπής, δεν αποκλείεται η Ελισάβετ και όχι μόνο να χρειαστεί δυστυχώς να αποχωρίσουν.

Οσο για το που βρισκόμαστε αυτή την στιγμή σε σχέση με το «Πρωινό Mou» και αν υπάρχουν νεότερες εξελίξεις; Η σύσκεψη αυτή μπορεί να έγινε τις γιορτές (όπως ήδη σας είπα) ,κάποιες απόψεις, κρίσεις και επικρίσεις να διατυπώθηκαν ,όμως, στην συνέχεια το όλο θέμα «πάγωσε» και δεν έχει ανακαινιστεί ξανά, τουλάχιστον μέχρι αυτή την στιγμή που μιλάμε.

Ομως, όπως και να ΄χει το Mega δεν είναι ευχαριστημένο από την πορεία του πρωινού, οπότε δεν αποκλείεται λίαν συντόμως σημαντικές αλλαγές να λάβουν χώρα στην Μεσογείων. Ιδωμεν…

Νάνσυ Νικολαΐδου