Άλλαξε κανάλι! Κάνει πρεμιέρα στον Alpha!

Πότε θα τον βλέπουμε;

Μπορεί η εκπομπή «Πίξελ» με τον Γιώργο Νανούρη να μας πρωτοσυστήθηκε αρχές του καλοκαιριού από τον ΣΚΑΪ, ωστόσο αυτή τη σεζόν, από τις 31 Οκτωβρίου κάνει πρεμιέρα στον Alpha όπου θα την βλέπουμε Κάθε Σάββατο στις 15:30.

Η ανακοίνωση του καναλιού:

Μία κάμερα, δώδεκα καλλιτέχνες. Η δουλειά τους, οι στιγμές τους, η σχέση τους με τα social media.
Ο Γιώργος Νανούρης, σκηνοθέτης και ηθοποιός, τους ακολουθεί καρέ – καρέ, συζητάει μαζί τους και καταγράφει την καθημερινότητά τους στις πρόβες, τα γυρίσματα, το μοντάζ, τα καμαρίνια.

Οι καλλιτέχνες που θα δουν τη ζωή τους στο «ΠίξΕλ» είναι οι: Πάνος Κοκκινόπουλος, Όλια Λαζαρίδου, Άλκης Κούρκουλος, Γιώργος Καπουτζίδης, Αιμίλιος Χειλάκης, Λένα Παπαληγούρα, Δημήτρης Λιγνάδης, Κωνσταντίνος Ρήγος, Σμαράγδα Καρύδη, Βλαδίμηρος Κυριακίδης, Ιωάννα Παππά, Τάκης Ζαχαράτος.

Στο τέλος κάθε επεισοδίου, ο Γιώργος Νανούρης χαρίζει στον καλεσμένο του ένα κινητό τηλέφωνο, και του αναθέτει μια δημιουργική αποστολή: Να φτιάξει με αυτό ένα μονόλεπτο βίντεο με ελεύθερο θέμα. Η τεχνολογία γίνεται προσωπική ματιά. Το βλέμμα του καλλιτέχνη γίνεται βλέμμα μας. Τα βίντεο και των δώδεκα καλεσμένων θα είναι το αντικείμενο μίας έκθεσης ανοιχτής προς το κοινό, που θα διεξαχθεί μετά το τέλος των δώδεκα εκπομπών.

Το Σάββατο 31 Οκτωβρίου στις 15:30, το ΠίξΕλ συναντά τον Πάνο Κοκκινόπουλο.