Αλίσα Λέμαν: Από τα εκατομμύρια στο instagram έως τους «ερωτευμένους» φιλάθλους που ζητούν… «creepy» αυτόγραφα

Το Παγκόσμιο Κύπελλο Γυναικών βρίσκεται σε εξέλιξη και καθημερινά οι αναμετρήσεις συγκεντρώνουν το ενδιαφέρον των ποδοσφαιρόφιλων.

Το Παγκόσμιο Κύπελλο Γυναικών βρίσκεται σε εξέλιξη και καθημερινά οι αναμετρήσεις συγκεντρώνουν το ενδιαφέρον των ποδοσφαιρόφιλων. Δυνατές αναμετρήσεις, μαγικά γκολ, κοντράστ συναισθημάτων αλλά και και… εκρηκτικές παρουσίες εντός αγωνιστικών χώρων, είναι κάποιοι από τους λόγους που κάνουν το φετινό Μουντιάλ Γυναικών να ξεχωρίζει. Μια από αυτές τις παρουσίες είναι η “καυτή”, Αλίσα Λέμαν, η οποία είναι η “βασίλισσα” των Social Media και με το πέρασμα της στους αγωνιστικούς χώρους αποθεώνεται. Ποια είναι και γιατί ένα πανό με αποδέκτρια την ίδια στο παιχνίδι κόντρα στη Νέα Ζηλανδία ήταν η αφορμή για να ξεσπάσει θύελλα αντιδράσεων;

ΔΕΣ πώς κατεβάζεις το app της stoiximan από το Play Store! Εύκολα και γρήγορα!

Λίγοι είναι αυτοί που δεν γνωρίζουν ποια είναι η Αλίσα Λεμάν, ή δεν έχουν δει έστω μια φωτογραφία της στο Instagram ή το διαδίκτυο. Πρόκειται για την εντυπωσιακή Ελβετίδα ποδοσφαιρίστρια, η οποία ανήκει στην Άστον Βίλα και στο Instagram έχει περισσότερους από 11,8 ακόλουθους και 6.5 εκατομμύρια στο Tik-Tok. Πρόκειται αναμφίβολα για την πιο διάσημη ποδοσφαιρίστρια στο φετινό Μουντιάλ Γυναικών, κάτι που έγινε αντιληπτό και από τη στιγμή της αλλαγής της στο παιχνίδι κόντρα στη Νέα Ζηλανδία, καθώς στο στο 71ο λεπτό του αγώνα μπήκε στον αγωνιστικό χώρο και αποθεώθηκε από τους φιλάθλους.

Φυσικά, η επιθετικός της Άστον Βίλα έχει καταφέρει να γίνει διάσημη εδώ και αρκετά χρόνια, ενώ είναι χαρακτηριστικό ότι από κάθε ανάρτηση της στο Instagram βγάζει μέσο όρο 281.000 ευρώ! Η επιθετικός της Ελβετίας καταφέρνει και είναι συνεχώς στο προσκήνιο, είτε λόγω των ποδοσφαιρικών της ικανοτήτων, είτε μέσω των “εκρηκτικών” φωτογραφιών που ανεβάζει στα Social Media.

Το “creepy” πανό για τη Λέμαν

Η Ελβετίδα τραβάει συνεχώς τα βλέμματα πάνω της και δεν είναι λίγοι εκείνοι που θέλουν να τη δουν από κοντά ή να βγάλουν μαζί της μια αναμνηστική φωτογραφία. Υπάρχουν και εκείνοι που θέλουν ένα αυτόγραφο της, ωστόσο ο τρόπος τους είναι… άκομψος. Μετά το παιχνίδι κόντρα στη Νέα Ζηλανδία, όταν η Λεμάν πέρασε ως αλλαγή στο 71ο λεπτό, η κάμερα έπιασε στις εξέδρες του σταδίου έναν φίλαθλο, ο οποίος κρατούσε ένα πανό, στο οποίο έγραφε: «Alisha Lehmann sign my belly so I can be seen on telley”, δηλαδή: “Αλίσα Λέμαν υπέγραψε στην κοιλιά μου για να με δουν στην τηλεόραση”.

Το στιγμιότυπο προβλήθηκε live από το BBC και ξέσπασε θύελλα αντιδράσεων, με πολλούς χρήστες να γράφουν στο Twitter, ότι δεν θα έπρεπε να μεταδίδονται τέτοια μηνύματα, ενώ δεν είναι λίγοι που χαρακτήρισαν “ανατριχιαστικό” τον άνδρα που κρατούσε το συγκεκριμένο πανό.

Δεν είναι λίγες οι φορές που η Λέμαν σε συνεντεύξεις της έχει αναφερθεί στους εκατομμύρια ακόλουθους της και την τεράστια δημοφιλία της στα Social Media, δηλώνοντας ότι χρησιμοποιεί το instagram για να δείξει ποια είναι, αλλά και για να προωθήσει το γυναικείο ποδόσφαιρο: “Πολλοί άνθρωποι βλέπουν μόνο την κοινωνική πλευρά της ζωής μου, μέσω του Instagram και όχι το πώς παίζω ποδόσφαιρο. Για αυτό, μερικές φορές απογοητεύομαι, γιατί δουλεύω σκληρά κάθε μέρα. Προπονούμαι κάθε μέρα και θέλω να γίνω όσο καλύτερη μπορώ. Δεν ξέρουν πραγματικά πώς παίζω. Πάντα λέω «Δείτε ένα παιχνίδι μου σας παρακαλώ» – και μετά εκπλήσσονται.»

Για τους εκατομμύρια followers στα Social Media δήλωσε: «Για να είμαι ειλικρινής, δεν το σκέφτομαι πραγματικά. Δεν ξυπνάω κάθε μέρα και σκέφτομαι, Θεέ μου, έχω τόσους πολλούς ακόλουθους. Είναι κάτι πολύ ωραίο, σίγουρα είναι μια ευκαιρία, ωστόσο το βλέπω περισσότερο σαν υποστήριξη. Θα ήθελα να δείξω στον κόσμο ότι οι γυναίκες μπορούν πραγματικά να πετύχουν στο ποδόσφαιρο, χωρίς να ακολουθούν τα standards. Απλά να είναι ο εαυτός τους. Μπορείς να είσαι λίγο τρελός, απλά να είσαι εσύ και να χρησιμοποιείς την προσωπικότητά σου για να δείξεις στον κόσμο ποιος είσαι».