Αλέξανδρος Βέλιος: Το βίντεο με το συγκλονιστικό αντίο του δημοσιογράφου [vid]

Αλέξανδρος Βέλιος

«Σας ευχαριστώ, σας αποχαιρετώ και να με θυμάστε για να με κρατάτε ζωντανό στη μνήμη σας»! Η τελευταία εικόνα του γνωστού δημοσιογράφου που με αξιοπρέπεια έφυγε από την ζωή

Λίγο πριν αποχαιρετήσει το μάταιο τούτο κόσμο, ο δημοσιογράφος Αλέξςνδρος Βέλιος, έστειλε ένα μήνυμα στους συνεργάτες του στο Kontra Channel. Αποκαμωμένος από την ασθένεια που τον ταλάνιζε αλλά συγκλονιστικά αξιοπρεπής, ο Αλέξανδρος Βέλιος απηύθυνε ύστατο χαίρε με τον τρόπο που μόνο εκείνος ήξερε.

Ο Αλέξανδρος Βέλιος, δημοσιογράφος και συγγραφέας, πέθανε το βράδυ της Κυριακής σε ηλικία 63 ετών καταφεύγοντας στη λύση της μη υποβοηθούμενης ευθανασίας στο σπίτι του στην Αθήνα.

[dfp_ads id=236982]

Στο σύντομο αλλά συγκλονιστικό μήνυμα αποχαιρετισμού ο Αλέξανδρος Βέλιος λέει:

«Οι λιγοστές δυνάμεις μου δεν μου επέτρεψαν τούτες τις μέρες να περάσω απο το κανάι για να χαιρετήσω και να αποχαιρετήσω όλους τους φίλους και συενργάτες με τους οποίους συμπορευτήκαμε την προηγούμενη χρονια. Χρωστώ ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Γιάννη Παπαγιάννη που με φιλοξενούσε στο δελτίο ειδήσεων. Αλλά το μεγάλο «ευχαριστώ» αγκαλιάζει όλους τους ανθρώπους του καναλιού μπροστά και πίσω από τις κάμερες με τους οποίους συνεργαστήκαμε τόσο αρμονικά και δημιουργικά. Και ίσως πάνω απ’ όλα χρωστώ ένα ευχαριστώ από τα βάθη της καρδιάς μου σε όλους τους φίλους και τις φίλες, τους χιλιάδες τηλεθεατές που με περιέβαλλαν με την στήριξη, την εμπιστοσύνη και την αγάπη τους. Σας ευχαριστώ, σας αποχαιρετώ και να με θυμάστε για να με κρατάτε ζωντανό στη μνήμη σας».

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΥ