Αλέξης Τσίπρας για την τραγωδία στα Τέμπη: «Όλη η αλήθεια να βγει στο φως, να μην μείνει τίποτε κρυμμένο»

Αλέξης Τσίπρας

"Τίποτε να μην ξεχαστεί, καμία ευθύνη να μην κρυφτεί", τόνισε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ.

Ο Αλέξης Τσίπρας βρέθηκε στο μηχανοστάσιο του ΟΣΕ στου Ρέντη, όπου είχε συνάντηση με τους εργαζομένους σε ιδιαίτερα βαρύ κλίμα, μετά την τραγωδία στα Τέμπη.

«Ήρθα σήμερα να συναντήσω τους ανθρώπους της πρώτης γραμμής, εδώ στο αμαξοστάσιο του Ρέντη. Ήρθα να συμπαρασταθώ στο πένθος τους για τους συναδέλφους που έχασαν άδικα και να συμμεριστώ την αγωνία τους όλη η αλήθεια να βγει στο φως, να μην μείνει τίποτε κρυμμένο», δήλωσε ο Αλέξης Τσίπρας.

«Αυτό που μου είπαν ήταν πως είχαν κάνει επανειλημμένες προσπάθειες να αναδείξουν το πρόβλημα, μου περιέγραψαν το χρονικό μίας προαναγγελθείσας τραγωδίας, τα αίτια της οποίας καμία σκοπιμότητα δεν μπορεί να κρίση», πρόσθεσε.

«Τούτη την ώρα του πένθους μόνο ένα έχω να πω: Οφείλουμε στους ανθρώπους που χάθηκαν άδικα να κάνουμε ό,τι μπορούμε ώστε να μην μείνει τίποτε και κανένας στο σκοτάδι, τίποτε να μην ξεχαστεί, καμία ευθύνη να μην κρυφτεί. Μόνο έτσι θα έχουμε κάνει το χρέος μας ώστε να μην ξαναζήσουμε μία τραγωδία σαν αυτή», σημειώνει για την τραγωδία στα Τέμπη ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας.