Αλέξης Κούγιας: «Πώς είναι δυνατόν αυτός ο κλόουν ο Γιάνης Βαρουφάκης να είναι στη Βουλή;»

Αλέξης Κούγιας

"Ο ανεπάγγελτος αυτός ο τύπος, ο μυαλοπώλης, που δεν γνωρίζω αν έχει σπουδάσει και αν όλες αυτές οι θεωρίες που αναπτύσσει έχουν καμία εφαρμογή πουθενά".

Σχολιάζοντας τα αποτελέσματα των Εθνικών Εκλογών, ο Αλέξης Κούγιας ξέσπασε κατά του Γιάνη Βαρουφάκη στο Πρωινό. Αρχικά, ο Αλέξης Κούγιας είπε:

«Έχασα κι ένα στοίχημα. Εκεί στο καφενείο πήραμε ένα χαρτάκι όλοι και σημειώσαμε τα ποσοστά. Δεν σου κρύβω ότι τα ποσοστά που έβαλα ήταν 35% η ΝΔ, 30% ο ΣΥΡΙΖΑ, έπεσα μέσα στον Ανδρουλάκη έβαλα 11% βέβαια, έπεσα μέσα στον γοητευτικότατο γ.γ. του ΚΚΕ κ. Κουτσούμπα, σχεδόν μέσα στον Βελόπουλο. Ήθελα να είναι η Ζωή, είχα βάλει 3,5% στη Ζωή που είναι μεγάλη μου συμπάθεια, την γνωρίζω από πολύ μικρό κορίτσι».

Στη συνέχεια, ο Αλέξης Κούγιας ανέφερε: «Μάλιστα, σε μια εκπομπή που με είχαν καλέσει είχα εκφράσει την απορία πώς είναι δυνατόν να είναι αυτός ο κλόουν ο Βαρουφάκης στην Βουλή και να μην είναι η Ζωή Κωνσταντοπούλου. Πρόκειται περί κλόουν.

Εγώ γνωρίζω πολύ καλά γιατί επί πολλά χρόνια είμαι δικηγόρος της οικογένειας Αγγελοπούλου, ο πατέρας του ήταν γ.γ. της Χαλυβουργικής, γνωρίζω πολύ καλά τη διαδρομή αυτού του τύπου. Τόλμησε να ζητήσει μετά τη δίκη Λιγνάδη, τη διαγραφή μου από τον δικηγορικό σύλλογο. Ο ανεπάγγελτος αυτός ο τύπος, ο μυαλοπώλης, που δεν γνωρίζω αν έχει σπουδάσει και αν όλες αυτές οι θεωρίες που αναπτύσσει έχουν καμία εφαρμογή πουθενά, τόλμησε να ζητήσει τη διαγραφή μου από τον δικηγορικό σύλλογο.