Αλέξης Κούγιας: «Με ουρλιαχτά ο κ. Βλάχος διέκοψε πέντε, έξι φορές τη δίκη Λιγνάδη»

Αλέξης Κούγιας

"Καταπέλτης" ο Αλέξης Κούγιας για τη δίκη Λιγνάδη.

Στο T live με την Τατιάνα Στεφανίδου μίλησε ο Αλέξης Κούγιας, ο συνήγορος υπεράσπισης του Δημήτρη Λιγνάδη το μεσημέρι της Παρασκευής στον Alpha. Ο γνωστός ποινικολόγος πήρε θέση με σαφήνεια για το περιστατικό που έλαβε χώρα νωρίτερα την ίδια μέρα με τον Γιάννη Βλάχο στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο.

Ειδικότερα, ο Αλέξης Κούγιας σημείωσε χαρακτηριστικά πως «εκείνο που έχει προκύψει και σήμερα μάλιστα έγινε αποδεκτό από όλο το δικαστήριο είναι ότι η δική μου προσπάθεια για λογαριασμό του κ. Λιγνάδη να αναδειχθεί η πραγματική προσωπικότητα του φερομένου ως βιασθέντος είναι σωστή. Με ουρλιαχτά αντέδρασε ο δικηγόρος του, διέκοψε τη διαδικασία και αυτό μπορεί να το επιβεβαιώσει ο δημοσιογράφος του δικαστικού ρεπορτάζ του καναλιού σας. Την διαδικασία την διέκοψε πέντε, έξι φορές με ουρλιαχτά».

«Μια πραγματικά εικόνα που δεν τιμάει τους δικηγόρους. Ειλικρινά σας το λέω. Το δικαστήριο απεσύρθει δυο, τρεις φορές λόγω αυτής της συμπεριφοράς του συναδέλφου. Ούρλιαζε ότι αυτή η δίκη δεν πρόκειται να τελειώσει έτσι. Θα πρέπει να μπουν μέσα σωματεία και παρατηρητήρια ενώ γνωρίζει και αυτός ότι απαγορεύεται από το υπουργείο Υγείας και είναι περιορισμένος ο αριθμός των ατόμων που μπορούν να μπουν».

«Χαριστικά η κυρίας πρόεδρος επέτρεψε αντί για πέντε δημοσιογράφοι να μπουν οχτώ δημοσιογράφοι σήμερα μέσα στην αίθουσα και εμείς αναδείξαμε αυτό το οποίο ήθελαν να κρύψουν. Ότι δηλαδή όλοι αυτοί είναι συγκοινωνούντα δοχεία μεταξύ τους» συμπλήρωσε ο συνήγορος υπεράσπισης του προφυλακισμένου ηθοποιού και πρώην καλλιτεχνικού διευθυντή του Εθνικού Θεάτρου, Δημήτρη Λιγνάδη.