Αλέξης Κούγιας: «Κράτησα την περιπέτεια υγείας μου επί μήνες μακριά από την οικογένειά μου»

Αλέξης Κούγιας

"Ήταν κάτι που πέρασε και το αντιμετώπισα με τον τρόπο που έχω μάθει να αντιμετωπίζω οτιδήποτε κακό έχει συμβεί στη ζωή μου" δήλωσε ο Αλέξης Κούγιας.

Στο Live News βγήκε σε τηλεφωνική σύνδεση ο Αλέξης Κούγιας για να μιλήσει για το γεγονός πως ανέλαβε συνήγορος υπεράσπισης της Ρούλας Πισπιρίγκου. Παράλληλα, ο γνωστός ποινικολόγος μίλησε και για τη σοβαρή περιπέτεια που πέρασε με την υγεία του.

«Ήταν κάτι που πέρασε και το αντιμετώπισα με τον τρόπο που έχω μάθει να αντιμετωπίζω οτιδήποτε κακό έχει συμβεί στη ζωή μου. Πάντοτε με αισιοδοξία και βλέποντας το ποτήρι μισογεμάτο. Κράτησα αυτήν την περιπέτεια υγείας μου επί μήνες μακριά από την οικογένειά μου και τους στενούς μου συνεργάτες και χαίρομαι ιδιαίτερα, που με τη βοήθεια εξαιρετικών γιατρών, είμαι όρθιος» ανέφερε αρχικά ο Αλέξης Κούγιας.

«Το κυριότερο από όλα σύμφωνα με τις διαβεβαιώσεις και μετά από αυτό το στάδιο της αναρρώσεως που θα περάσω για ακόμα λίγες μέρες, μου έχουν πει ότι θα πεθάνω με οτιδήποτε άλλο εκτός από αυτό. Αυτό λιτά και περιεκτικά τα λέει όλα» έκλεισε ο Αλέξης Κούγιας.