Αλέξης Γεωργούλης – Ο Σπύρος Μπιμπίλας απαντά για το σχόλιό του που προκάλεσε αντιδράσεις

Σπύρος Μπιμπίλας

"Αν θέλετε να απομονώσετε τη φράση, όπως κάνουν άλλοι, για να με χτυπήσουν, κάντε το. Δεν θα συζητήσω περισσότερα επ’ αυτού", λέει ο Σπύρος Μπιμπίλας.

Ένα σχόλιο που έκανε ο Σπύρος Μπιμπίλας στα social media για το ΣΕΗ, με αφορμή την υπόθεση του Αλέξη Γεωργούλη, προκάλεσε αίσθηση. Ο ίδιος ο Σπύρος Μπιμπίλας, μιλώντας για το θέμα στο Πρωινό μας, είπε:

«Άρχισαν να κανιβαλίζουν το Σωματείο, γιατί το Σωματείο δεν βγαίνει για διαδήλωση. Ο κ. Γεωργούλης έχει κατηγορηθεί στην Ευρωβουλή, δεν έχει έρθει κάποια καταγγελία στο Σωματείο για να αρχίσει να λειτουργεί. Αν δούμε ότι έχει έρθει μία καταγγελία θα ανοίξουμε το καταστατικό. Επομένως το να κανιβαλίζουν το Σωματείο, εμάς μας θίγει! Γιατί βγήκαν διάφοροι -κυρίως δεξιοί- να κατηγορήσουν το Σωματείο».

Όταν η Φαίη Σκορδά ρώτησε για ποιον λόγο έγραψε σε ανάρτησή του «γιατί τον κατήγγειλε 4 μήνες μετά», ο Σπύρος Μπιμπίλας απάντησε: «Δεν καταλαβαίνετε τι λέω, έγινε μία καταγγελία κάποια στιγμή, αλλά δεν ειπώθηκε το όνομά του. Το αποδίδω μόνο στο ότι η ίδια είναι νομικός και θα είχε το θάρρος να πει το όνομά του. Πολίτης είμαι και μπορώ να έχω μία γνώμη. Τα κορίτσια αυτά που κατήγγειλαν τους ανθρώπους που κατήγγειλαν ήταν σε ένα εργασιακό περιβάλλον. Νομίζω ότι μία νομικός θα μπορούσε να μην φοβηθεί. Αυτό που είπα και τελείωσε».

«Μη διυλίζουμε τον κώνωπα, έχω πει κάτι, όποιος θέλει να εκλαμβάνει κάτι, ας το εκλάβει λάθος. Εγώ έκανα τη διαφορά με τα κορίτσια που ήταν σε εργασιακό περιβάλλον. Αυτή η συνομιλία ήταν κάτω από μία μεγάλη συνομιλία. Αν θέλετε να απομονώσετε τη φράση, όπως κάνουν άλλοι, για να με χτυπήσουν, κάντε το. Δεν θα συζητήσω περισσότερα επ’ αυτού. Το συσχετισμό που έκαναν κάποιοι ότι προσπαθώ να κάνω τον υποστηρικτή του ΣΥΡΙΖΑ, τον θεωρώ απαράδεκτο», τόνισε ο Σπύρος Μπιμπίλας.