Αλέξης Γεωργούλης: Αποκάλυψη για την καταγγελία του δικηγόρου

Αλέξης Γεργούλης

Λάμβανε κανονικά τον μισθό του, όπως προβλέπει το βελγικό Δίκαιο.

Μορφή χιονοστιβάδας έχουν πάρει οι αναφορές κατά του Αλέξη Γεωργούλη, μετά την καταγγελία για βιασμό και σωματική βία εις βάρος του. Πέρα όμως από αυτήν την καταγγελία, πολύ σύντομα ο ανεξάρτητος πλέον ευρωβουλευτής θα κληθεί να αντιμετωπίσει τρεις νέες καταγγελίες.

Η πρώτη υπόθεση αφορά σε ασκούμενη στο γραφείο του, η οποία κάνει λόγο για κακοποιητική συμπεριφορά ενώ μία εκ των νέων καταγγελιών προέρχεται από έναν άνδρα, ο οποίος άνηκε στο μόνιμο προσωπικό του γραφείου του ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ.

Ο άνδρας αυτός ήταν ένας δικηγόρος, ο οποίος είχε εργαστεί και στο παρελθόν σε γραφείο άλλης ευρωβουλευτού, και αργότερα ανέλαβε το γραφείο του Αλέξη Γεωργούλη. Σύμφωνα με τις πληροφορίες, από την αρχή οι σχέσεις τους δεν ήταν καλές ενώ αυτός ήταν ο άνθρωπος που σύστησε στο γραφείο μία από τις καταγγέλλουσες.

Ο υπεύθυνος του γραφείο του βρέθηκε γραφείο της Ευρωβουλής και είπε πως ο Αλέξης Γεωργούλης έχει μία επιθετική συμπεριφορά και ασκούσε bullying στους εργαζόμενους.

Μάλιστα, ο ίδιος είπε πως χρειάστηκε μέχρι και ψυχολόγο μετά το περιστατικό και πήρε και αναρρωτική άδεια, η οποία κράτησε 3 χρόνια. Λάμβανε κανονικά τον μισθό παρά το γεγονός πως είχε επιστρέψει πίσω στην Ελλάδα, όπως προβλέπεται από το βελγικό Δίκαιο.

Πηγή: Mega – Live News