Αλεξανδρούπολη: Στο Live News μίλησε η γυναίκα που γέννησε εν μέσω εκκένωσης του νοσοκομείου

Αλεξανδρούπολη

Ο σύζυγος της 32χρονης, η οποία γέννησε μέσα στο ασθενοφόρο λόγω της φωτιάς στην Αλεξανδρούπολη, μίλησε στην πρεμιέρα της εκπομπής “Live News” του Νίκου Ευαγγελάτου, για τις στιγμές αγωνίας μέχρι η γυναίκα να φέρει στον κόσμο το δεύτερο παιδί τους.

Συγκλονίζουν οι εικόνες από την μεταφορά νεογνών που έφυγαν από το Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης (ΠΝΑ) και μεταφέρθηκαν στο Γενικό Νοσοκομείο Καβάλας, ύστερα από την εκκένωση στην οποία οδήγησε η μεγάλη φωτιά.

Μια αχτίδα «ελπίδας» μέσα στην αποκαρδιωτική κατάσταση των πυρκαγιών της Αλεξανδρούπολης, αποτέλεσε η γέννηση μιας νέας ζωής κατά την διάρκεια της εκκένωσης του νοσοκομείου.

Από τις νοσοκομειακές εγκαταστάσεις μαζί με γιατρούς και νοσηλευτές, ήταν μια έγκυος γυναίκα, η οποία έφερε στη ζωή ένα υγιέστατο μωρό κατά τη μεταφορά της στο νοσοκομείο του Διδυμοτείχου με το ΕΚΑΒ.

«Έσπασαν τα νερά κατά την διάρκεια της εκκένωσης, πήγα στο νοσοκομείο(…), εκεί αποφάσισαν κάποια στιγμή ότι θα με πάνε στο Διδυμότειχο και γέννησα μέσα στο ΕΚΑΒ», περιέγραψε η 32χρονη.

Ενώ, ο σύζυγός της είπε μεταξύ άλλων στην εκπομπή του Νίκου Ευαγγελάτου: «Κάπου στον Προβατώνα, αν δεν κάνω λάθος, γεννήσαμε και συνεχίσαμε την πορεία προς το Διδυμότειχο».

Πηγή: Mega – Live News