Αλέκα Καμηλά: «Δεν μπορείς να φανταστείς πώς ήταν αυτές»!

«Προτιμούσα να είμαι παρατηρητής, να τις αντιμετωπίζω ως θέαμα».

Ακολουθώντας τον σύζυγό της Πέτζα Στογιάκοβιτς για δέκα χρόνια στην Αμερική, η Αλέκα Καμηλά θυμάται… στο Πρώτο Θέμα και την Φένια Γιαννουλάδη.

«Είχα γνωρίσει αρκετές γυναίκες συμπαικτών του άντρα μου περιστασιακά. Αλλά οι συμπαίκτες αλλάζουν, όπως και οι γυναίκες των -ίδιων- συμπαικτών. Είχε πολύ ενδιαφέρον αυτό το κομμάτι, αν και δεν ακολουθούσα το πρόγραμμά τους. Αν ήθελα και το ακολουθούσα κι εγώ θα περνούσα πολύ ωραία. Δηλαδή: είχαν τρεις νταντάδες στο σπίτι και έβλεπαν πού παίζουν οι άντρες. Άν έπαιζαν σε καμιά καλή πόλη, π.χ. στο Λος Άντζελες, έπαιρναν το αεροπλάνο όλες μαζί, έμεναν στο ξενοδοχείο που έμενε η ομάδα, έβγαιναν για ψώνια και καφέδες όλη μέρα, έβλεπαν και τους άντρες τους και επέστρεφαν. Ή αν έλειπαν το Σαββατοκύριακο οι άντρες, έλεγαν: «Πάμε Λας Βέγκας να γλεντήσουμε;». Έμπαιναν πάλι σε ένα αεροπλάνο και πήγαιναν στο Λας Βέγκας».

«Εγώ δεν πήγαινα κυρίως επειδή είχα αυτό το ελληνικό «τα παιδιά μου, μην τα αφήσω με ξένες κ.λ.π.». Δεν έχω πάει ποτέ μαζί τους. Ούτε μία φορά. Τις έβλεπα μόνο στα family rooms στα γήπεδα όταν είχαν αγώνες οι παίκτες. Θα σε κοιτούσαν από την κορφή ως τα νύχια να δουν τι επώνυμη τσάντα φοράς. Διότι δεν μπορείς να φανταστείς πώς ήταν αυτές! Αν μπορούσαν να κρεμάσουν και στα μαλλιά τους διαμάντια, θα το έκαναν. Έκαναν επίδειξη πλούτου με τα παπούτσια της τελευταίας συλλογής και την τσάντα την καινούργια. Εγώ αγόραζα κάτι μόνο όταν μου άρεσε, άσχετα με το αν ήταν ακριβό, φθηνό ή της τελευταίας συλλογής. προτιμούσα να είμαι παρατηρητής, να τις αντιμετωπίζω ως θέαμα».

Διαβάστε ακόμα:

Αλέκα Καμηλά: Γιατί είπε «όχι» στο πρωινό του MEGA;