Αλέκα Καμηλά: Δε ξέρω αν θα μπορούσα να προσαρμοστώ τόσο γρήγορα αν δεν ….

“Στην αρχή υπήρχε παγομάρα από μέρους μου,γιατί είχα καιρό να...”

Η Αλέκα Καμηλά έδωσε συνέντευξη στο περιοδικό 7 μέρεςTV και μίλησε για την ψυχαγωγική εκπομπή του Alpha που συμμετέχει και τη σχέση της με την υπόλοιπη ομάδα της εκπομπής.

Ύστερα από ένα μήνα προβολής αισθάνεσαι ξανά άνετα στο τηλεοπτικό πλατό; Νομίζω ότι όσο περνάει ο καιρός νιώθω όλο και καλύτερα. Στην αρχή υπήρχε παγομάρα από μέρους μου. γιατί είχα καιρό να περπατήσω σε τέτοια μέρη, αλλά τώρα αισθάνομαι πολύ πιο άνετα.

Το ότι είσαστε φίλες με την Μπέττυ συνέλαβε στην προσαρμογή;

100%. Δεν ξέρω αν θα μπορούσα να προσαρμοστώ τόσο γρήγορα αν δεν ήταν η Μπέττυ. Για μένα είναι υπέροχα το ότι είναι δίπλα μου, με βοηθάει, με χαλαρώνει. Είναι σαφώς πολύ ωραίο να συνεργάζεσαι μαζί της γιατί είναι έξω καρδιά.

Για τα νούμερα τηλεθέασης, η ευθύνη είναι ομαδική;

Έμείς προσπαθούμε να φτιάξουμε αυτό το πρότζεκ όσο καλύτερα γίνεται,ώστε να βγάλουμε το προσωπικό χάρισμα του καθενός και αυτό χρειάζεται λίγο χρόνο. Δοκιμάζουμε πράγματα που μπορεί να κάνει ο καθένας από εμάςκαι πιστεύω πως αυτό θα στρώσει πολύ γρήγορα. Τα συζητάμε όλα-δεν τα αποφασίζουμε εμείς -αλλά συμμετέχουμε ενεργά στις αποφάσεις-Ακόμα ψαχνόμαστε στην εκπομπή, για αυτό και τα νούμερα έχουν εναλλαγές.