ΑΚΡΙΤΑ: «Δεν την αλλάζω την Ελένη»!

Η Έλενα Ακρίτα για πρώτη φοράει μιλάει και συγκρίνει τις δύο παρουσιάστριες! Η Έλενα Ακρίτα για πρώτη φοράει μιλάει και συγκρίνει τις δύο παρουσιάστριες! Ποιά όμως θεωρεί πρόσωπό της τηλεόρασης;

Σαρκαστική κι αυτοσαρκαστική, εύστοχη και αληθινά καίρια όπως πάντα, η διαχρονική κυρία των media αποδεικνύει περίτρανα πόσο ισχύει το «η γλώσσα κόκαλα δεν έχει και κόκαλα τσακίζει» μιλάει αποκλειστικά στο TV Έθνος και αναφέρεται για π΄ρωτη φορά στη μεσημεριανή ζώνη και τις δύο αντίπαλες Ελένη Μενεγάκη και Ελεονώρα Μελέτη! Δείτε ποιά θεωρεί το πρόσωπο της τηλεόρασης!

Πάμε μεσημεριανή ζώνη και Μενεγάκη VS Μελέτη τώρα;
Το ήξερα ότι θα με… ανακρίνεις και μελέτησα! Είναι δύο ξανθιές τελείως κόντρα μεταξύ τους …ως προσωπικότητες εννοώ. Απ' τη μια είναι η Ελένη, η ωραιότερη γυναίκα για μένα που έχει περάσει ποτέ από την ελληνική τηλεόραση! Είναι Μπάρμπι με μυαλό η Ελένη! Κι από την άλλη, είναι η Μελέτη, ένα ωραίο κορίτσι, με σωστά ελληνικά που προσπάθησαν όταν βγήκε να το ζουλήξουν και να το χωρέσουν στης Μενεγάκη το ρούχο. Με το που πέταξε το ρούχο, έγινε ο εαυτός της …σ' αρέσει, δεν σ' αρέσει. Δεν προσποιείται. Είναι πολύ ενδιαφέρον το… απέναντί τους. Δεν την αλλάζω την Ελένη! Αλλά και η Μελέτη «την παλεύει»!

Χαρακτηρίζεις τη Μενεγάκη «Μπάρμπι με μυαλό». Μια έξυπνη γυναίκα τι λόγο έχει να συνεχίσει να παίζει αυτό το έργο υπερέκθεσης από παραλία σε παραλία και από ψώνια σε ψώνια; Δεν υπάρχει κίνδυνος έντονος να «καεί»;
Βλέπεις να έχει «καεί»; Μήπως ξέρει κάτι παραπάνω που δεν το ξέρουν άλλοι; Ξέρει να επιβιώνει η Ελένη! Κατάφερε να επιβιώσει από το ότι ενώ όλοι τη θεωρούσαν το τέλειο ελληνικό μοντέλο της πανέμορφης που 'ναι σύζυγος και μητέρα τριών παιδιών, αποφάσισε να χωρίσει όπως τόσες άλλες γυναίκες. Δεν έκανε πίσω! Επιβίωσε και στάθηκε και όρθια! Από κει και πέρα, δεν νομίζω ότι τον χρειάζεται πλέον όλον αυτό τον ντόρο. Αν με ρωτούσε «Ξέρεις κάτι, ρε Ελενα, να το κάνω, ή να μην το κάνω;» θα της έλεγα να μην το κάνει πια. Δεν πείθονται να τη δουν για το πόσο καλοσχηματισμένο είναι πια το σώμα της …έχει μπει μέσα στα σπίτια τους, έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη τους. Η συμβουλή είναι να τα… αραιώσει όλα αυτά!

Πες μου ποιον ή ποια θεωρείς τηλεπερσόνα του '12, Ελενα;
Μ' αρέσει πολύ η Σία Κοσιώνη, αλλά τον τίτλο τον δίνω στη Χριστίνα Σούζη, που λέει τον καιρό στον ΣΚΑΪ! Είναι το πρόσωπο της τηλεόρασης του '12. Σε ένα υποβαθμισμένο αντικείμενο του καιρού, έδωσε άλλη υπόσταση. Χαρισματικό πλάσμα, ικανότατο! Παίρνει κάτι που είναι άχαρο και επειδή το αγαπά γίνεται ενδιαφέρον. Και αυτό με κερδίζει εμένα …το να αγαπάς αυτό που κάνεις σε κάνει πάντοτε ξεχωριστό!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η σκληρή κριτική της Έλενας Ακρίτα στους τηλεθεατές!

Απίστευτοι διάλογοι Έλενας Ακρίτα με Χρυσαυγίτη στο twitter! «Τομάρι»! «πατσαβούρα»!

Ο εκνευρισμός της Έλενας Ακρίτα όταν ρωτήθηκε για την επίθεση του Κασιδιάρη στην Κανέλλη

'Αγριο ξέσπασμα της Ακρίτα,»Κοιμήσου ήσυχα,εσύ έχεις δουλειά…»

Έλενα Ακρίτα: «Τι έχω να κερδίσω από το να με συμπαθεί ο Γιάννης Μπέζος»;