Άκης Τσοχατζόπουλος: Ανατριχιάζει το ηχητικό ντοκουμέντο λίγους μήνες πριν τον θάνατό του – «Είμαι θύμα σπείρας»

Άκης Τσοχατζόπουλος

"Σε αυτούς που περιλαμβάνονται, τόσο η ξαδέλφη μου η Νίκη και μια σειρά άλλων συνεργατών του παρελθόντος απ' το γραφείο μου", καταγγέλλει ο Άκης Τσοχατζόπουλος.

Ο Άκης Τσοχατζόπουλος σε ένα ηχητικό ντοκουμέντο που έρχεται για πρώτη φορά στη δημοσιότητα, μέσα από το Πρωινό. Ο ίδιος ο Άκης Τσοχατζόπουλος είχε ηχογραφήσει τα Χριστούγεννα του 2020, 8 μήνες πριν πεθάνει, κάτι που είναι ανατριχιαστικό. Καταγγέλλει bullying και εκβιασμό από μια «σπείρα» όπως αναφέρει, στην οποία κατά τα λεγόμενά του συμμετέχει και η ξαδέλφη του Νίκη.

«Ναι, είμαι ο Άκης Τσοχατζόπουλος. Πρώην βουλευτής και υπουργός. Είναι Χριστούγεννα 2020 συνειδητοποίησα μετά από ελέγχους και έρευνες που έκανα τους τελευταίους μήνες ότι είμαι θύμα της δράσης μιας σπείρας, με σκοπό να με εκθέσουν ηθικά, ανθρώπινα και πολιτικά. Σε αυτούς που περιλαμβάνονται, τόσο η ξαδέλφη μου η Νίκη και μια σειρά άλλων συνεργατών του παρελθόντος απ’ το γραφείο μου. Καταγγέλλω αυτή τη στάση και τη συμπεριφορά διότι λειτούργησε και εκβιάστηκα μετά τη δράση όσων είχαν κάνει απέναντί μου», σημειώνει ο Άκης Τσοχατζόπουλος.

«Κλείνοντας αυτή την υπόθεση, αισθάνομαι την υποχρέωση να ζητήσω συγγνώμη, έντονα από την γυναίκα μου διότι δεν κατάφερα 100% επιτυχία να αντιμετωπίσω το bullying και τους εκβιασμούς που είχαν ασκηθεί εις βάρος μου», καταλήγει.