Άκης Σακελλαρίου: Η εξομολόγησή του για την περιπέτεια της υγείας του!

Άκης Σακελλαρίου

«Μπήκα στο ταξί για να πάω στο νοσοκομείο και λιποθύμησα».

Στην εκπομπή “Thrive” και τη Ζέτα Δούκα έδωσε συνέντευξη ο Άκης Σακελλαρίου, ο οποίος μίλησε για το σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε πέρυσι, όταν προσβλήθηκε από τη Νόσο των Λεγεωνάριων.

«Εκ των υστέρων κατάλαβα ότι… πήγα και ήρθα. Μάλλον κόλλησα το βακτήριο σε ξενοδοχείο και το είχα γύρω στις δύο εβδομάδες, κάνοντας καθημερινά παράσταση όπου θεωρούσα ότι αυτή η κούραση ήταν πολύ απλά από τις παραστάσεις. Και αυτό με έφτασε να πέσω σε λήθαργο. Είχα ελάχιστο πυρετό, δεν είχα δυσκολία στην αναπνοή, αφού χόρευα και τραγουδούσα κανονικά στο Mamma mia. Είχαμε μια παράσταση στην Πάτρα και μετά από μία εβδομάδα θα φεύγαμε στην Κρήτη. Και είπα θα αντέξω μέχρι την Πάτρα, θα γυρίσω σπίτι και θα ξεκουραστώ μια εβδομάδα και μετά θα είμαι μια χαρά στην Κρήτη.

Αυτό ήταν η χαζομάρα μου, έπρεπε να φωνάξουμε γιατρό πριν την Πάτρα. Την επόμενη της Πάτρας έβγαλα το πρωί μια ακτινογραφία και ο ένας πνεύμονας ήταν νεκρός. Και πήγα στο Σωτηρία μετά! Μπήκα στο ταξί για να πάω στο νοσοκομείο και λιποθύμησα. Μου έχει αφήσει ένα μούδιασμα στο πόδι. Όταν βγήκα από το νοσοκομείο ήταν σχεδόν παράλυτο το αριστερό μου πόδι. Από την ακινησία της εντατικής πατήθηκε ένα νεύρο στον πέμπτο σπόνδυλο…», είπε μεταξύ άλλων ο Άκης Σακελλαρίου.

Τζίνα Αλιμόνου: Το διαζύγιο από τον Παύλο Βαρδινογιάννη και η νέα αρχή στη ζωή της!