Άκης Σακελλαρίου: Είχε πέσει λιπόθυμος πριν μεταφερθεί στο νοσοκομείο!

Άκης Σακελλαρίου

Σήμερα παίρνει εξιτήριο ο ηθοποιός μετά τη σοβαρή περιπέτεια υγείας που πέρασε.

Ο Άκης Σακελλαρίου αφήνει πίσω του τη σοβαρή περιπέτεια υγείας που πέρασε, έχοντας προσβληθεί από το βακτήριο της legionella (νόσος των λεγεωνάριων). Ο ηθοποιός, μάλιστα, ανάρτησε την Κυριακή μια selfie στο facebook για να ενημερώσει τους φίλους του πως πλέον είναι καλά.

Δείτε τη φωτογραφία που ανέβασε ο Άκης Σακελλαρίου

Ο ηθοποιός νοσηλεύθηκε στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας της ΚΑΑ του ΓΝΑ Σωτηρία. Οι αποκαλύψεις που έκανε ο Στέλιος Μάινας στην εκπομπή Alpha Παντού είναι συγκλονιστικές: «Ήταν δέκα μέρες σε τεχνητό κώμα. Όταν συνήλθε ήταν καταπονημένος. Τώρα είναι καλά, συνήλθε 100% και από όσο ξέρω σήμερα βγαίνει από το νοσοκομείο και πάει να ξεκουραστεί.

Το καλοκαίρι εμείς συνήθως κάνουμε περιοδεία, παίζουμε σε κάθε πόλη μια μέρα και φεύγουμε. Άρα θα πρέπει να είχε περάσει από πάρα πολλά ξενοδοχεία. Σε κάποιο από όλα αυτά τα καταλύματα… Ο Άκης Σακελλαρίου έπαιζε για αρκετές μέρες με πυρετό και είχε μια κατάπτωση. Ο ηθοποιός πεθαίνει λένε στο σανίδι. Ο Άκης έπεσε λιπόθυμος για να πάει στο νοσοκομείο, δεν πήγαινε. Έπεσε λιπόθυμος, κατά πάσα πιθανότητα στο νοσοκομείο».

Διαβάστε όλα τα τελευταία νέα από την τηλεόραση -και όχι μόνο- εδώ…