Άκης Πετρετζίκης: «Ποτέ δεν είχα οικονομική άνεση στη ζωή μου»

Ποια είναι η σχέση του με τη δημοσιότητα; Διαβάστε τη συνέντευξή του

Αναφερόμενος στις αλλαγές που έχουν γίνει στη ζωή του, ο Άκης Πετρετζίκης δήλωσε στο περιοδικό “People”, ότι η ζωή του έχει αλλάξει προς το καλύτερο. “Είναι το κλασσικό συναίσθημα που νιώθει κάποιος τον οποίο, εκεί που δεν τον ήξερε κανένας, από τη μια μέρα στην άλλη τον αναγνωρίζουν όλοι”, ανέφερε και πρόσθεσε ότι αυτό που τον στενοχωρεί με τη δημοσιότητα που έχει πάρει είναι το ότι κάποιες φορές τον “κράζουν” τα κανάλια.
 
“Στην αρχή γυρνούσα στο σπίτι και στενοχωριόμουν, έπεφτα πολύ ψυχολογικά και έλεγα: “Γιατί μου το κάνουν αυτό;”. Ο κόσμος έχει μάτια και βλέπει, δεν πείθεται εύκολα”, δήλωσε.

Στην ερώτηση, αν φοβάται μήπως είναι απλώς ένα “τηλεοπτικό πυροτέχνημα”, ο ίδιος ανέφερε το εξής: “Δεν έχω πάθει εξάρτηση με τη δημοσιότητα, για να στενοχωρηθώ για κάτι τέτοιο. Το μόνο που θα με πλήγωνε, αν έφευγα, θα ήταν ότι δεν θα μπορούσα να κάνω μάθημα μαγειρικής στο κοινό που μας βλέπει. Το να σταματήσει, όμως, να φαίνεται το πρόσωπό μου στο γυαλί δεν με νοιάζει καθόλου. Άλλωστε, την αναγνωρισιμότητα δεν την είχα και από πριν ώστε να θέλω να την έχω και αύριο. Οπότε δεν με απασχολεί”.

Μιλώντας για τα οικονομικά του, ο 27χρονος chef δήλωσε πως τα τελευταία 6 χρόνια είναι πάντα μείον στα λεφτά. “Ποτέ δεν είχα οικονομική άνεση στη ζωή μου… Αυτή τη στιγμή που μιλάμε έχω 150 ευρώ και πρέπει να πληρώσω το νοίκι μου, που είναι 500. Δεν έχω λεφτά για να πάρω αμάξι, δεν έχω τα πολλά που μπορεί να νομίζουν ότι έχει όποιος βγαίνει στην τηλεόραση, ότι δηλαδή γίνεται αυτόματα και πλούσιος”.

Διαβάστε περισσότερα στο TLIFE.