Άκης Παυλόπουλος: «Πήρα τον Δημήτρη Οικονόμου και του είπα άνοιξε την τηλεόραση, κάτι συμβαίνει με την εκπομπή»

Άκης Παυλόπουλος

"Πού πας; Πού πας; Δεν θέλω να πω τον όρο γιατί ίσως να μην ακουστεί καλά τηλεοπτικά. Θέλω να σου πάντως ότι είναι ανοιχτή η τηλεόραση" είπε αστειευόμενος ο Άκης Παυλόπουλος.

Διάθεση για χιούμορ είχε ο Άκης Παυλόπουλος σήμερα στην πρωινή εκπομπή του ΣΚΑΙ. Συγκεκριμένα, άρχισε τα πειράγματα στον Μανώλη Κωστίδη, ο οποίος πήγε να καθίσει στη θέση του Δημήτρη Οικονόμου που βρίσκεται σε άδεια.

«Μας λείπει» είπε με χαμόγελο ο Μανώλης Κωστίδης και κατευθύνθηκε στη θέση του Δημήτρη Οικονόμου. Ο Άκης Παυλόπουλος δεν έχασε την ευκαιρία και είπε: «Πού πας; Πού πας; Δεν θέλω να πω τον όρο γιατί ίσως να μην ακουστεί καλά τηλεοπτικά. Θέλω να σου πάντως ότι είναι ανοιχτή η τηλεόραση. Εδώ έχουμε παραβίαση εναερίου χώρου και χωρικών υδάτων μαζί. Πού πας;

Εγώ πήραν πριν το διάλειμμα τον Οικονόμου γιατί έχουμε την άνεση εν πάση περιπτώσει και τις κάνουμε αυτές τις πλάκες. Του λέω άνοιξε την τηλεόραση κάτι συμβαίνει στην εκπομπή. Ο Κονιτόπουλος με τον Κωστίδη κάτι κάνουν με τις καρέκλες… Αυτό είναι ευλογία, θα το πω με αυτόν τον όρο. Σε μία τόσο δύσκολη δουλειά να έχεις ανθρώπους που μπορείς να πειραχτείς, να κάνεις την πλάκα σου και να συνεννοηθείς γρήγορα. Η τηλεόραση δεν έχει την καλύτερη φήμη κι ευτυχώς αυτά τα ζητήματα τα έχουμε λυμένα»