Άκης Παυλόπουλος: Εγκλωβισμένος για τέσσερις και πλέον ώρες στο δρόμο

Άκης Παυλόπουλος

Όσα περιέγραψε από την Αττική Οδό ο Άκης Παυλόπουλος.

Ταλαιπωρία δίχως τέλος μοιάζει να ζει ο Άκης Παυλόπουλος τις τελευταίες ώρες εξαιτίας της σφοδρής κακοκαιρίας «Ελπίς» που πλήττει την Αττική.

Ο γνωστός δημοσιογράφος και παρουσιαστής της πρωινής ζώνης του OPEN βγήκε, μέσω βιντεοκλήσης, στο έκτακτο δελτίο ειδήσεων του σταθμού προκειμένου να μοιραστεί όσα βιώνει με το τηλεοπτικό κοινό. «Σε δέκα λεπτά κλείνω τέσσερις ώρες εγκλωβισμένος στην Αττική Οδό μαζί με εκατοντάδες άλλους οδηγούς» τόνισε χαρακτηριστικά.

«Δεν προχωράει! Δεν μπορούμε να προχωρήσουμε! Προχωράμε μέτρο, μέτρο και σταματάμε… Υπάρχει μια επιγραφή που αναβοσβήνει μπροστά μας, ψηλά στους πίνακες, πως πρέπει να κόψουμε ταχύτητα γιατί μπροστά μας γίνεται ρήψη άλατος. Δεν ξέρω σε ποιο σημείο και σε πόση απόσταση από εδώ που βρίσκομαι εγώ» συμπλήρωσε ο Άκης Παυλόπουλος.

«Από την προηγούμενη φορά που επικοινωνήσαμε, έχω φτάσει μόλις λίγο μετά την Κάντζα. Δηλαδή αυτό σημαίνει πως την τελευταία μιάμιση ώρα έχω διανύσει μια απόσταση 200, 300, 500 μέτρων και όχι παραπάνω. Θα πω ειλικρινά πως, αν κάποιος από εμάς νιώσει δυσφορία, δεν έχει κάτι να κάνει…»