Άκης Παναγιωτίδης: «Έχω αδυναμία στις Κύπριες, γιατί είναι μελαχρινές και φλογερές»

«Μία γυναίκα, ας πούμε, που θα σου την πέσει αλλά δεν σου αρέσει καθόλου, δεν σημαίνει ότι...»

Το φαβορί του Voice, ο γόης Άκης Παναγιωτίδης μίλησε στο Down Town Κύπρου και στον Αλέξανδρο Πρίφτη για το πως βλέπει ο ίδιος τη συμμετοχή του στο παιχνίδι, τον ανταγωνισμό, τις φλογερές Κύπριες στις οποίες έχει αδυναμία κι έκλεψε τις εντυπώσεις με τη σέξι φωτογράφιση του.Σε βαραίνει το ότι κάποιοι θεωρούν δεδομένη τη νίκη σου;

Ευθύνη αισθάνομαι, όχι βάρος. Θέλω να τα καταφέρω! Εντάξει, ωραία θα είναι αν κερδίσω εγώ. Ποιος άνθρωπος στη θέση μου δεν θα το ήθελε; Όμως το «The Voice» δεν σου εξασφαλίζει ότι θα κάνεις καριέρα και ότι θα έχεις μία μακρόχρονη πορεία. Είναι ένα σκαλοπάτι δυνατό ως προς αυτά – αν και το πρώτο. Ο δρόμος τώρα ανοίγεται μπροστά μου, δεν έφτασα ακόμα στο τέρμα. Ούτε θα στενοχωρηθώ αν δεν πάρω το τρόπαιο. Θα έπεφτα όμως αν δεν έφτανα ως τον τελικό, γιατί πιστεύω ότι το αξίζω – όπως το αξίζουν κι άλλα παιδιά.

Υπάρχει ανταγωνισμός ανάμεσα στους συμμετέχοντες;
Επειδή δεν είμαι ανταγωνιστικός ως χαρακτήρας, δεν μπορώ να πω ότι έχω βιώσει τον ανταγωνισμό στο παιχνίδι. Σίγουρα, όμως, υπάρχουν και άτομα που είναι και φέρονται με αυτό τον τρόπο. Αλλά όταν κάτι δεν με αγγίζει, δεν το βλέπω και δεν με αφορά.

Σε φέρνει σε αμηχανία όταν ένας άντρας σε προσεγγίζει ερωτικά;
Όχι, καθόλου. Δεν είναι κακό το φλερτ. Ίσα-ίσα που το θεωρώ πολύ τιμητικό. Με κολακεύει όταν βλέπω ότι ο άλλος με φλερτάρει και αισθάνομαι τιμητικά. Δεν είμαι πια πιτσιρικάς για να ψαρώσω. Ξέρω τι θέλω, ξέρω τα γούστα μου. Μία γυναίκα, ας πούμε, που θα σου την πέσει αλλά δεν σου αρέσει καθόλου, δεν σημαίνει ότι αυτή είναι μία άσχημη εμπειρία. Και πάλι σε κολακεύει.

Με την Κύπρο έχεις ιδιαίτερους δεσμούς όπως έμαθα, έτσι;
Αν και δεν έχω έρθει ποτέ, τον αγαπώ πολύ αυτόν τον τόπο. Μου αρέσει. Οι άνθρωποι, η κουλτούρα τους. Τα είχα και με μία Κύπρια για τέσσερα χρόνια άλλωστε. Γενικά, έχω αδυναμία στις Κύπριες, γιατί είναι μελαχρινές και φλογερές. Η μητέρα της πρώην κοπέλας μου, ήταν συμμαθήτρια της Άννας Βίσση. Άσχετο αυτό! (γελάει). Η τότε κοπέλα μου μιλούσε και κυπριακά και μου άρεσε πολύ να τα ακούω…

Φωτογραφίες: Ιωάννα Τζετζούμη, Περιοδικό: Down Town, Τεύχος 447