Άκης Master Chef: Είναι μαγικό να σε αναγνωρίζει ο κόσμος

Διαβάστε όσα είπε στη συνέντευξη που έδωσε

Από μικρό παιδί χωνόταν στην κουζίνα του σπιτιού του στην Νεάπολη και παρακολουθούσε την μητέρα του, που μαγείρευε. Στα 14 του έφτιαξε το πρώτο φαγητό και στα 18 του γράφτηκε σε σχολή μαγειρικής.

Βρέθηκε στο Λονδίνο, όπου δούλεψε σαν μάγειρας το 2009 και επιστρέφοντας στην Ελλάδα μπήκε στο «Master Chef».
«Έκανα το πάθος μου επάγγελμα! Αγαπούσα από μικρός την μαγειρική και είναι πολύ ωραίο να κάνεις το χόμπι σου και να… πληρώνεσαι για αυτό. Πρώτα από όλα είναι πάθος, μεγάλο πάθος! Και ότι αυτό το πάθος μου αποφέρει και χρήματα, χωρίς να χρειάζεται να κάνω άλλη δουλειά που δεν θα με εξέφραζε, μου προσφέρει χαρά. Ξεκινάω την μέρα μου με χαμόγελο που έδωσα σάρκα και οστά στα όνειρα μου.

Πώς εξέλαβε την αναγνωρισιμότητα μετά το «MasterChef»; «Όταν το ένιωσα αυτό για πρώτη φορά, χάρηκα τρομερά….
«Ο Άκης, ο Άκης», άκουσα να λένε στον δρόμο. Ήταν μαγικό, όπως μαγικό ήταν και το ότι μου έδειχνε τόση αγάπη ο κόσμος. Δεν μπορώ να καταλάβω κάποιους που σου γκρινιάζουν επειδή τους σταματά ο κόσμος στον δρόμο για να τους μιλήσει. Σου δείχνουν ότι σε αγαπάνε, σε στηρίζουν και δεν σου αρέσει;»

Ο ίδιος υποστηρίζει ότι δεν έχει καβαλήσει το καλάμι. «Δεν είμαι σταρ, δεν είμαι tv persona για να καβαλήσω το καλάμι. Τη δουλειά μου έκανα στο «Master Chef», την δουλειά μου κάνω τώρα στο πρωινό του Mega», λέει χαρακτηριστικά. Όσο για τα σχόλια που τον θέλουν ψωνισμένο, παραδέχεται ότι πικραίνεται, στενοχωριέται, αλλά… δεν «πέφτει» ψυχολογικά.

Τέλος, αποκαλύπτει ότι δεν του αρέσουν οι γυναίκες, που φλερτάρουν τους άντρες. «Οι άντρες είμαστε κυνηγοί, όχι οι γυναίκες», ξεκαθαρίζει.

Πηγή: TVZάπινγκ