Αιχμηρή δήλωση Βαλάντη κατά Γερμανού: «Μην κοιτάει τους κοιλιακούς και τα τεκνά…»!

Τι απάντησε η γνωστή παρουσιάστρια στον αέρα της εκπομπής της;

Με αιχμηρά λόγια για τη Ναταλία Γερμανού μίλησε ο Βαλάντης σε συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό YOU και την Τίνα Μεσσαροπούλου.

«Μιλάνε όλοι για ρατσισμό αλλά στην πραγματικότητα κανείς δεν θέλει να είναι χοντρός, κανείς δεν γουστάρει τους χοντρούς. Όλοι παρατηρούν τους κοιλιακούς των άλλων. Άκουσα τη Ναταλία Γερμανού να αναφέρεται στο πάχος, αλλά με πόσους χοντρούς έχει πάει η Ναταλία; Ας μας πει… Μην κοιτάει τους κοιλιακούς και τα τεκνά και μετά λέει εμένα ρατσιστή!», είπε μεταξύ άλλων ο Βαλάντης.

Η Ναταλία Γερμανού, μέσα από την εκπομπή της, απάντησε στον γνωστό τραγουδιστή, ωστόσο, δεν θέλησε, όπως φάνηκε, να δώσει συνέχεια: «Εγώ είχα σχέση με άνθρωπο που τον γνώρισα λεπτό και κατά τη διάρκεια που ήμασταν μαζί πήρε 10 κιλά. Δεν το χώρισα γιατί πήρε κιλά. Δεν θα του απαντήσω, έχει κάθε δικαίωμα να έχει τη γνώμη του. Δε μπορώ να του φέρω ως επιχείρημα το “Κάνεις λάθος Βαλάντη, εγώ τα είχα με χοντρούς”. Οι λέξεις είναι λέξεις. Κι εγώ χρησιμοποιώ λέξεις πολλές φορές αν θέλω να εκνευρίσω κάποιον. Απλά επειδή το ξέρω το παιχνίδι, δεν το παίζω».