Αίας Μανθόπουλος: Συγκινημένη στο μνημόσυνο η σύντροφός του Ελισάβετ Σταμοπούλου

Αίας Μανθόπουλος

"Οι επόμενες μέρες θα είναι δύσκολες όπως και οι προηγούμενες".

Ο Αίας Μανθόπουλος έφυγε πρόωρα από τη ζωή στις 17 Οκτωβρίου και το πρωί της Παρασκευή 1 Δεκεμβρίου τελέστηκε το 40ημερο μνημόσυνο στο κοιμητήριο της Παιανίας. Η σύντροφός του, Ελισάβετ Σταμοπούλου, μίλησε στο Πρωινό, τονίζοντας πως ο θάνατος του ηθοποιού ήταν κάτι που έπεσε ως κεραυνός εν αιθρία.

«Οι επόμενες μέρες θα είναι δύσκολες όπως και οι προηγούμενες. Ένας άνθρωπος ο οποίος αγαπήθηκε εξαιρετικά από εμένα, δεν μπορεί να σβήσει έτσι γρήγορα η μνήμη του από την ψυχή μου, είναι μια επίπονη καθημερινότητα.

Η δική μου ζωή, η οποία ήταν απόλυτα ταυτισμένη με τη δική του, γιατί συμπλέαμε μαζί σε κάθε τομέα, πραγματικά τινάχτηκε στον αέρα. Τινάχτηκε η συντροφικότητά μας, η καθημερινότητά μας και ό,τι χτίζαμε όλο αυτό το χρονικό διάστημα. Για εμένα έχει δημιουργήσει ένα μεγάλο κενό και δεν μπορώ να το αναπληρώσω. Κάθε μέρα παίρνω τον καφέ μου και πηγαίνω στο κοιμητήριο γιατί θέλω να νιώθω ότι είμαι κοντά του», εξομολογήθηκε συγκινημένη η Ελισάβετ Σταμοπούλου και συνέχισε:

«Ήταν κεραυνός εν αιθρία, δεν υπήρχε καμία προειδοποίηση, η διάθεσή του ήταν καλή, οπότε δεν μπορούσαμε να καταλάβουμε ότι κάτι συνέβαινε. Δεν είχαμε καθόλου σημάδια».