Αίας Μανθόπουλος: Σήμερα η κηδεία του ηθοποιού – Ο πύργος στη Ρουμανία που μένει «ορφανός»

Αίας Μανθόπουλος

Ο πύργος αγοράστηκε από το ζευγάρι τον Φεβρουάριο του 2005 με χρήματα και των δύο και ενός δανείου που είχε πάρει ο ηθοποιός.

Η είδηση πως ο Αίας Μανθόπουλος «έφυγε» από τη ζωή σε ηλικία 61 ετών σκόρπισε θλίψη στους οικείους του αλλά και στον καλλιτεχνικό κόσμο που τον γνώρισε και συνεργάστηκε μαζί του. Ο γνωστός ηθοποιός νοσηλευόταν τις τελευταίες ημέρες στην εντατική του νοσοκομείου «Αττικόν», έπειτα από εγκεφαλικό επεισόδιο που υπέστη το βράδυ της Δευτέρας 9/10.

Όπως διέρρευσε από τον στενό κύκλο της οικογένειάς του, τα αγαπημένα του πρόσωπα αποφάσισαν να προχωρήσουν σε δωρεά των οργάνων του, έτσι ώστε ο Αίας Μανθόπουλος να μπορέσει να χαρίσει ζωή μέσα από τον δικό του θάνατο σε ανθρώπους που το έχουν ανάγκη. Η κηδεία του ηθοποιού θα πραγματοποιηθεί σήμερα, Παρασκευή 20/10 στις 11:00 στο Κοιμητήριο της Παιανίας.

Μετά τη μακρόχρονη και επιτυχημένη του καλλιτεχνική πορεία στο θέατρο και την τηλεόραση, ο Αίας Μανθόπουλος είχε επιλέξει τα τελευταία χρόνια να απέχει από τον χώρο, εστιάζοντας στην επιχειρηματικότητα μέσω μίας ξενοδοχειακής μονάδας που διατηρούσε στη Ρουμανία.

Ο πύργος που κατέχει εκεί ο ηθοποιός, όπως μετέφερε το Happy Day, παραμένει «ορφανός», ενώ ήταν το «αγκάθι» στο διαζύγιό του με τη σύζυγο και γυναίκα των δύο από τα τρία του παιδιά, Στέλλα Τσιάτσιου.

Ο πύργος αγοράστηκε από το ζευγάρι τον Φεβρουάριο του 2005 με χρήματα και των δύο και ενός δανείου που είχε πάρει ο Αίας Μανθόπουλος. Στα δικαστήρια που ακολούθησαν και οι δύο πλευρές διεκδικούσαν το συγκεκριμένο ακίνητο. Ωστόσο, μετά την ολοκλήρωση της αναπαλαίωσής του, αντί να ανοίξει για το κοινό, ο πύργος παρέμεινε κλειστός για 5 χρόνια, μέχρι και το 2010, που το ζευγάρι βρισκόταν σε διάσταση.