Αίας Μανθόπουλος: Ξεσπά η κόρη του για τις αναρτήσεις από το προφίλ του – «Απαράδεκτο, τεράστια αγένεια»

Αίας Μανθόπουλος

Η Λύδα Μανθοπούλου ζήτησε από τους διαδικτυακούς της φίλους να κάνουν αναφορά στο συγκεκριμένο προφίλ.

Την ενόχλησή της εξέφρασε η Λύδα Μανθοπούλου με αφορμή μία ανάρτηση που έγινε χθες (17/12) μέσα από τον λογαριασμό που διατηρούσε στο Facebook όσο ήταν εν ζωή ο πατέρας της, Αίας Μανθόπουλος. Το προφίλ του ηθοποιού, που «έφυγε» ξαφνικά πριν από δύο μήνες, διαχειρίζεται κατά πάσα πιθανότητα η τελευταία του σύντροφος, Ελισάβετ Σταμοπούλου.

Σε αυτόν τον λογαριασμό αναρτήθηκε ένα βίντεο από το παρελθόν, στο οποίο ο Αίας Μανθόπουλος παίζει κιθάρα και τραγουδά στη μητέρα του, η οποία μάλιστα χθες άφησε την τελευταία της πνοή.

Η συγκεκριμένη ανάρτηση φαίνεται πως δεν άρεσε καθόλου στην κόρη του ηθοποιού, η οποία με σχόλιά της κάτω από το βίντεο αλλά και με ξεχωριστή ανάρτηση που έκανε στη συνέχεια, ζητά να γίνουν αναφορές στον συγκεκριμένο λογαριασμό από τους διαδικτυακούς της φίλους, έτσι ώστε να «κατέβει».

«Είναι πολύ άσχημο να βλέπεις τον πατέρα σου να ανεβάζει τέτοια πράγματα στο Facebook, ενώ έχει φύγει δυο μήνες σήμερα. Απαράδεκτο και τεράστια αγένεια προς την οικογένειά του που έχουν μείνει πίσω», γράφει χαρακτηριστικά η Λήδα Μανθοπούλου.

«Είναι προσωπικά του δεδομένα το Facebook και η συσκευή από την οποία ανέβηκε το βίντεο. Σας παρακαλώ πατήστε αναφορά σε αυτό το προφίλ. Δεν είναι καθόλου ωραίο θέαμα όλο αυτό», σημειώνει χαρακτηριστικά.

Στη συνέχεια η κόρη του Αίαντα Μανθόπουλου προχώρησε σε δική της δημοσίευση, γράφοντας σχετικά με το θέμα: «Θα παρακαλέσω όλους τους φίλους του πατέρα μου και όποιον νοιάζεται πραγματικά, να κάνει αναφορά στο προφίλ αυτό για να πέσει. Πρέπει να καταλάβουμε όλοι και να αποδεχτούμε την απώλειά του. Σαν κόρη του με στενοχωρεί και με θυμώνει αυτή η συμπεριφορά.

Ο πόνος δε φεύγει αλλά τον αποδεχόμαστε, μαθαίνουμε να ζούμε με αυτόν και να θυμόμαστε τα όμορφα που περάσαμε μαζί με τον μπαμπά μου. Τέτοιον πόνο δεν πίστευα ότι θα νιώσω για πολύ καιρό ακόμα και ήρθε ουρανοκατέβατο σε όλους μας. Γι’ αυτό σας παρακαλώ κάντε αναφορά σε αυτό το προφίλ, δεν πρόκειται να τον ξαναδούμε ζωντανό. Σας παρακαλώ προσπαθήστε να απαλύνετε τον πόνο μου και να πέσει αυτό το προφίλ».

Αίας Μανθόπουλος