Άγριος καβγάς Γεωργιάδη – Τζάκρη για το πετρέλαιο θέρμανσης! – ΒΙΝΤΕΟ

Γεωργιάδης: "Αν δεν σας αρέσει να φύγετε από την κυβέρνηση!" - Τζάκρη: "Θα σας κάνει ο Σαμαράς υπουργό!"

Μπορεί οι καυστήρες των καλοριφέρ να μην ανάψουν φέτος λόγω της τιμής του πετρελαίου, άναψαν όμως τα αίματα για τον ίδιο ακριβώς λόγο. Η εξίσωση του φόρου κατανάλωσης του πετρελαίου θέρμανσης με αυτόν του κίνησης ήταν το θέμα συζήτησης στην εκπομπή του Δημήτρη Καμπουράκη και του Γιώργου Οικονομέα, όταν η κουβέντα μετατράπηκε σε άγριο καβγά μεταξύ των -συμπολιτευόμενων κατά τ' άλλα- Άδωνι Γεωργιάδη από τη Νέα Δημοκρατία και Θεοδώρα Τζάκρη από το ΠΑΣΟΚ.

Όταν η Θεοδώρα Τζάκρη υποστήριξε ότι ψήφισε τον νόμο για την εξίσωση του φόρου, νομίζοντας ότι η εξίσωση θα είναι προς τα κάτω, ο Άδωνις Γεωργιάδης βγήκε από τα ρούχα του…

«Δεν δέχομαι για να παίρνω ψήφους να λέω ψέματα στον κόσμο! όταν ψηφίζαμε την εξίσωση ξέραμε ότι θα πάει προς τα πάνω. Αν νομίζετε ότι θα είστε συμπολιτευόμενη αντιπολίτευση κάνετε λάθος! Έχει και η υπομονή τα όριά της με την υποκρισία! Θάλασσα τα κάνατε! Θα μας κάνετε και υποδείξεις; Αν δεν σας αρέσει να φύγετε από την κυβέρνηση!», είπε οργισμένος.

Η απάντηση της Θεοδώρας Τζάκρη ήταν: 'Θα σας κάνει υπουργό ο Σαμαράς! Δεν κυβερνάμε με βάση τι συμφωνεί ο Σαμαράς πίσω από μια κλειστή πόρτα»…

Δείτε το βίντεο:

Διαβάστε ακόμα:

Απίστευτος τηλεοπτικός καβγάς – Παναγιώταρος: «Είσαι ομοφυλολάγνος Τσατσόπουλε» – Τατσόπουλος: «Έτσι να πεις τον πατέρα σου»

Καβγάς Πλεύρη με Παναγιώταρο από τη Χρυσή Αυγή – «Είσαι διακοσμητικός! Τουρίστας!»

Κασιδιάρης σε Βαρεμένο:«Εσύ, ένα ορφανό του Στάλιν θα αποκαλέσεις εμένα χιτλερικό»;

Ο έντονος διάλογος Στάη – Κασιδιάρη στο δελτίο της ΝΕΤ

Κασιδιάρης εναντίον Γεωργιάδη για τα επεισόδια στη Ραφήνα