Άγρια κόντρα Χατζηνικολάου – Τρέμη

Διαβάστε για τη μάχη ανάμεσα στα δύο δελτία.

Ιδιαίτερα στα κεντρικά δελτία ειδήσεων των καναλιών ο πόλεμος είναι σκληρός. Από τη μία η μάχη της ενημέρωσης και από την άλλη η μάχη της τηλεθέασης. Και οι «μονομάχοι των οκτώ» προσπαθούν, αγωνίζονται και αγωνιούν και για τις δύο!

Τη Δευτέρα, πρώτη μέρα που το ALTER ξεκίνησε ξανά να μεταδίδει ζωντανά το πρόγραμμά του η Όλγα Τρέμη προηγήθηκε του Νίκου Χατζηνικολάου, ενώ την Τρίτη το δελτίο του ALTER ξεπέρασε αυτό του MEGA.

Χθες, όμως, πρώτη μέρα του μήνα και τρίτη μέρα της μάχης, το κανάλι της Μεσογείων κατάφερε να περάσει πάλι μπροστά. Η Όλγα Τρέμη σημείωσε μέσο όρο τηλεθέασης 22,1 ενώ ο Νίκος Χατζηνικολάου έφτασε στο 20. Είναι ολοφάνερο ότι τα δύο κανάλια με αιχμή του δόρατος τους δύο δημοσιογράφους θα δώσουν σκληρή μάχη. Η σκληρή κόντρα μεταξύ Χατζηνικολάου και Τρέμη θα συνεχιστεί καθώς και οι δύο θα μείνουν για πολύ καιρό ακόμα στις επάλξεις. Βέβαια, ορισμένα στελέχη του καναλιού της Μεσογείων θεωρούν ότι επειδή από αυτή την κόντρα μπορεί να… πληγωθεί η εικόνα της παρουσιάστριάς τους, είναι καλύτερο να αποσυρθεί πηγαίνοντας διακοπές και να «θυσιαστεί» κάποιος άλλος! Αλλά αυτό θα αποφασιστεί τις επόμενες μέρες αφού δουν τα αποτελέσματα του πολέμου στις τηλεθεάσεις της Nielsen. 

Γρηγόρης Μελάς