Αγώνας δρόμου για το»Πρωινό ΑΝΤ1″!

Τρέχουν και δε φτάνουν οι συντελεστές της πρωινής ζώνης του ΑΝΤ1, να κερδίσουν τον χαμένο χρόνο.

Από το πρωί της Παρασκευής κυκλοφορούσαν φωτογραφίες που έδειχναν τον Χρήστο Φερεντίνο και την Σίσσυ Χρηστίδου να παίζουν με τον φακό κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων του τρέιλερ. Ένα τρέιλερ που αρχικά είχε προγραμματιστεί να γίνει σήμερα, αλλά οι παρουσιαστές ειδοποιήθηκαν εκτάκτως και τα γυρίσματα έγιναν την Παρασκευή μέχρι αργά το βράδυ. :Αυτό που μένει είναι να το δούμε σήμερα και στις οθόνες μας.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Espresso, πρόκειται για ένα σπονδυλωτό τρέιλερ, με κύριο άξονα μια σκυταλοδρομία. Εκείνο που ήθελε να προτάξει το δημιουργικό τμήμα του καναλιού του Αμαρουσίου είναι οι έξι ώρες που θα διαρκεί αυτή η ζώνη, με τον Γιώργο Παπαδάκη να παραδίδει τη σκυτάλη στη Λίτσα Πατέρα, αυτή με τη σειρά της στην Αργυρώ Μπαρμπαρίγου και στο τέλος θα την παραλαμβάνου ο Χρήστος Φερεντίνος με την Σίσσυ Χρηστίδου.

Το concept παραπέμπει σε αθλητικές δραστηριότητες και το πιο πιθανό είναι να δούμε τους παρουσιαστές με φόρμες και σορτσάκια. Ήδη πήρε το μάτι μας, σε ένα σύντομο promo, τον Γιώργο Παπαδάκη με γυρισμένη την πλάτη να αφήνει στην άκρη τα καλά του τα παπούτσια και να φοράει τα αθλητικά του.

Διαβάστε ακόμα:

Ξεχωριστές πρόβες κάνουν οι συντελεστές του «Πρωινό ΑΝΤ1»

Φερεντίνος: Τα πράγματα είναι δύσκολα

Το μήνυμα της Ναταλίας στην Σίσσυ – Τι είπε για το νέο της ξεκίνημα;