Αγανακτισμένοι στο Mega με το… χτύπημα του Χατζηνικολάου

Διαβάστε για έναν "πόλεμο" που μαίνεται χρόνια...

Από τη μία ο αγώνας για την ειδησεογραφία αλλά από την άλλη ο πόλεμος για την τηλεθέαση. Κάποιοι θεωρούν ότι αυτά είναι ξεχωριστά ενώ κάποιοι άλλοι θεωρούν ότι είναι αλληλένδετα. Όποια και να είναι η αλήθεια, το κοντέρ της Nielsen γράφει και δίνει στον κάθε ένα ό,τι εισπράττει , ή μάλλον για να ακριβολογούμε, όσους τηλεθεατές καταφέρνει να συγκεντρώσει.

Τα τελευταία χρόνια λοιπόν έχουμε συνηθίσει το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Mega να τερματίζει πρώτο στην κούρσα της τηλεθέασης. Τον Ιούνιο όμως, τα αποτελέσματα καταγράφουν διαφορετικά αποτελέσματα που όπως είναι λογικό, προκαλούν αγανάκτηση στο κανάλι της Μεσογείων. Άλλωστε, αξίζει να παρατηρήσουμε ότι την τελευταία μέρα κάθε μήνα ή το πολύ την πρώτη ημέρα του επόμενου, το Mega κυκλοφορεί δελτίο Τύπου στο οποίο αναφέρεται στην πρωτιά του κεντρικού δελτίο ειδήσεών του για το μήνα που τελείωσε. Το δελτίο όμως, με τις τηλεθεάσεις των κεντρικών δελτίων ειδήσεων αυτό το μήνα ήρθε… από το Alter.

Όπως έχουμε επισημάνει σε αρκετά άρθρα με το που οι μηχανές στο κανάλι του Μπουρναζίου πήραν ξανά μπροστά και παράλληλα αποχώρησαν από το τηλεοπτικό τοπίο τα «Μυστικά της Εδέμ», ο Νίκος Χατζηνικολάου καταφέρνει να σημειώνει υψηλότερες τηλεθεάσεις από την Όλγα Τρέμη. Το γεγονός ότι το κεντρικό δελτίο ειδήσεών τους, χάνει τηλεθεατές έχει προκαλέσει αναστάτωση και αγανάκτηση στο κανάλι της Μεσογείων καθώς η πτώση στις τηλεθεάσεις είναι χτύπημα στο… πρεστίζ τους, καθώς το δελτίο είναι το βαρύ πυροβολικό τους στον ενημερωτικό τομέα!

Συγκεκριμένα λοιπόν, τον Ιούνιο, σύμφωνα με τα στοιχεία της Nielsen που δημοσιοποίησε το Alter, το δελτίο ειδήσεων του Νίκου Χατζηνικολάου βρέθηκε στην κορυφή της κατάταξης με 1,4 διαφορά από το δελτίο της Όλγας Τρέμη. Να διευκρινίσουμε ότι οι μέσοι όροι στο γενικό σύνολο προκύπτουν από τα δελτία ειδήσεων που μεταδίδονται από Δευτέρα έως και Παρασκευή. Η κατάταξη λοιπόν και οι επιδόσεις των κεντρικών δελτίων ειδήσεων για το μήνα Ιούνιο είναι οι εξής:

Γρηγόρης Μελάς