Αυτοψία: Ο Αντώνης Ρέμος μιλάει για όλα στον Αντώνη Σρόιτερ

Αντώνης Σρόιτερ

Απόψε, στις 00:15 στον Alpha.

Λίγες μέρες πριν τις εθνικές εκλογές, ο Αντώνης Ρέμος βαθμολογεί την κυβέρνηση Τσίπρα, σχολιάζει την προοπτική διακυβέρνησης από τον Κυριάκο Μητσοτάκη και εξηγεί γιατί δεν θα ήθελε να ασχοληθεί ποτέ με την πολιτική. Θίγει τα προβλήματα που έχουν προκαλέσει οι ασκούμενες πολιτικές στην ελληνική «νύχτα» και προτείνει αλλαγές. Επίσης, ασκεί σκληρή κριτική στη Συμφωνία των Πρεσπών, ενώ μιλά και για τη γνωριμία του με τον Μανώλη Πετσίτη.

Ο δημοφιλής τραγουδιστής αποκαλύπτει τις δυσκολίες που πέρασε όταν έφτασε στο χείλος της οικονομικής καταστροφής την περίοδο που ασχολήθηκε με τη μεγάλη του αγάπη, το ποδόσφαιρο, και εξηγεί πώς τελικά κατάφερε να σταθεί στα πόδια του.

Ο Αντώνης Ρέμος συγκινείται όταν μιλά για τον Παντελή Παντελίδη και το μοιραίο τροχαίο που προκλήθηκε με αυτοκίνητο που ο ίδιος του είχε δανείσει, ενώ αναφέρει ότι τον πλημμυρίζουν έντονα συναισθήματα όταν ερμηνεύει τραγούδια του αδικοχαμένου καλλιτέχνη.

Σε μια βαθειά προσωπική συνέντευξη μιλά επίσης για τον γάμο του, τα μυστικά μιας επιτυχημένης σχέσης και την απόφασή του να γίνει πατέρας στα 45 του χρόνια. Τέλος, δηλώνει ενθουσιασμένος για τη συνεργασία του με τους θρυλικούς UB 40.

«Γύρισα από την κόλαση! Θα μπορούσε να διαλυθεί το σπίτι μου»!