Αυτοκτονία γυμναστή: Το email που έστειλε ο 50χρονος σε 24 παραλήπτες πριν δώσει τέλος στη ζωή του

Αυτοκτονία

Δείτε το ρεπορτάζ του T Live για την αυτοκτονία του γυμναστή.

Νέα στοιχεία έρχονται στη δημοσιότητα για την αυτοκτονία του 50χρονου γυμναστή στην Θεσσαλονίκη. Η εκπομπή Tlive παρουσίασε για πρώτη φορά το email το οποίο έστειλε σε αρκετούς παραλήπτες ο 50χρονος λίγο πριν βγάλει τέλος στη ζωή του.

Το περιεχόμενο του email ίδιο με την ανάρτησή του στα social media ενώ μέσα είχε επισυνάψει μια φωτογραφία της γυναίκας την οποία αναφέρει ότι τον εκβίαζε, από την στιγμή που εκείνος την ερωτεύτηκε την γυναίκα που του απέσπασε 400.000 ευρώ και στη συνέχεια εξαφανίστηκε.

Αίσθηση προκαλεί η λίστα με τους 24 παραλήπτες του email. Ανάμεσα σε αυτούς είναι ο πατέρας της κόρης της πρώην ερωμένης του, ο δικηγόρος του βασικού κατηγορούμενου για την υπόθεση του καταγγελλόμενου βιασμού με την 24χρονη Γεωργία.

Στην λίστα βρισκόταν το ξενοδοχείο της Θεσσαλονίκης με το πάρτι στην πολυτελή σουίτα,  μια εταιρεία νομικών συμβούλων, μια κτηνοτροφική μονάδα, μια τοπική ενημερωτική ιστοσελίδα, και μια εταιρεία συμβούλων επιχειρήσεων.

Σε μια ακόμη αποκάλυψη προχώρησε η εκπομπή Tlive. Μέσα σε 15 ημέρες, δύο διαφορετικά άτομα από το περιβάλλον του γυμναστή  είχαν ενημερώσει την αστυνομία για τους φόβους που είχαν για τη ζωή του.