Αυτοκτονία γυμναστή: Αυτό είναι το ιδιόχειρο σημείωμα του

αυτοκτονία γυμναστή

Διαβάστε περισσότερα...

Το T-live με την Τατιάνα Στεφανίδου έφερε στο φως της δημοσιότητας το μεσημέρι της Δευτέρας το ιδιόχειρο σημείωμα του 50χρονου γυμναστή που αυτοκτόνησε στη Θεσσαλονίκη πριν από μερικά 24ωρα. Μήνες πριν το πράξει τελικά, ο γυμναστής, ο θάνατος του οποίου έχει πάρει διαστάσεις θρίλερ, είχε γράψει ένα μήνυμα με κεφαλαία γράμματα σε ένα χαρτί που ήταν τυπωμένο το πιστοποιητικό εμβολιασμού του.

Το ιδιόχειρο σημείωμα ήταν με κεφαλαία γράμματα και έγραφε: «Ζητώ συγγνώμη από όλους όσους με αγαπάνε και τους πλήγωσα με την πράξη μου. Δεν φταίει κανείς. Η χρήση φαρμάκων με οδήγησε στο να πάρω αυτήν την απόφαση. Αν με αγαπάτε, θέλω να προσευχηθείτε για τη ψυχή μου. Συγγνώμη πάτερ, ο αχάριστος γιος σου. Συγγνώμη Θεέ μου».

Το χειρόγραφο σημείωμα, σύμφωνα με πληροφορίες του T-live, φαίνεται ότι είχε συνταχθεί τον περασμένο Σεπτέμβριο, ενώ αίσθηση προκαλεί πως τότε ο αυτόχειρας δεν είχε γράψει κανέναν ως υπαίτιο.

Για απειλές σχετικά με τη ζωή της κάνει λόγο η γυναίκα, την οποία κατονόμασε ο γυμναστής – με ανάρτησή του λίγο πριν «φύγει» από τη ζωή – ως υπεύθυνη για την απόφασή του.