Αυτοί είναι οι νέοι συνεργάτες του Κρατερού Κατσούλη και της Κατερίνας Καραβάτου

Τα νέα μέλη της ομάδας μετά την αποχώρηση του Δημήτρη Μακαλιά.

Η εκπομπή του Epsilon «Στα καλά καθούμενα» κατόρθωσε πέρυσι να υψώσει ανάστημα απέναντι στα μεγάλα κανάλια έχοντας στο τιμόνι της την Κατερίνα Καραβάτου και τον Κρατερό Κατσούλη, τον ηθοποιό Δημήτρη Μακαλιά και την δημοσιογράφο Όλγα Λαφαζάνη. Η ομάδα «έδεσε» σύντομα και ανταγωνίστηκε επί ίσοις όροις τους τηλεοπτικούς της αντιπάλους. Πριν από περίπου δύο εβδομάδες, όπως σας είχαμε γράψει στο zappIT, ο νιόπαντρος Δημήτρης Μακαλιάς αποχώρησε από το κανάλι αφού οι δύο πλευρές δεν κατάφεραν να τα βρουν στις συζητήσεις τους.

Λίγο πριν την πρεμιέρα, στο κανάλι ξεκίνησαν να αναζητούν νέα πρόσωπα για να συνθέσουν τη φετινή ομάδα και αρκετοί ήταν όσοι πέρασαν από δοκιμαστικά για να βρεθούν στην πρωινή ζώνη του Σαββατοκύριακου. Ανάμεσα τους και ο επί χρόνια συνεργάτης του Μάρκου Σεφερλή, Στέλιος Κρητικός, ο οποίος έκανε μάλιστα θετική εντύπωση στην ομάδα. Οι πληροφορίες του zappIT ωστόσο, λένε πως ο ηθοποιός δε θα είναι τελικά το τέταρτο μέλος της ομάδας, αφού τα ονόματα που «κλείδωσαν» είναι διαφορετικά.

Μαζί με την Κατερίνα Καραβάτου και τον Κρατερό Κατσούλη θα βλέπουμε από το Σάββατο 26 Σεπτεμβρίου τον Νίκο Ζαχαριάδη και τον Παναγιώτη Τάτση.

Λία Παππά