Αυτή είναι η νέα σειρά που ετοιμάζει ο Λαζόπουλος με τον Παπακαλιάτη!

Λάκης Λαζόπουλος και Χριστόφορος Παπακαλιάτης ξανά μαζί!

Κάτι νέο μαγειρεύει ο Λάκης στον ALPHA και απ' ότι φαίνεται, στο μενού του έχει θέση και ο Χριστόφορος. Για πρώτη φορά από το τηλεοπτικό του ξεκίνημα, ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης είναι έτοιμος να κάνει την πρώτη του απιστία αφήνοντας πίσω του το MEGA, με την αρωγή του Λάκη Λαζόπουλου.

Όπως γράφει το TV ΖΑΠΙΝΓΚ, o Λάκης ρίχνει όλο του το βάρος στην προετοιμασία της νέας του σειράς που ακούει στον τίτλο «Δέκα Μικρά Αμαρτήματα». Πρόκειται για μια φρέσκια εκδοχή του «Ομιλείτε ελληνικά», στην οποία ο δημιουργός θα συμπεριλάβει και ήρωες από τους θρυλικούς «Δέκα Μικρούς Μήτσους. Χρόνια τώρα ήθελε να τους βγάλει ξανά στον αέρα και τώρα ήρθε αυτή η ευκαιρία. Τις μέρες αυτές κάνει συζητήσεις – συσκέψεις για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Κάπου εκεί έρχεται και η αλλαγή τηλεοπτικής στέγης του Χριστόφορου Παπακαλιάτη, ο οποίος -σύμφωνα με το περιοδικό- φέρεται να έχει κλείσει στα «Δέκα Μικρά Αμαρτήματα.

Με μεγάλο ενδιαφέρον περιμένουμε λοιπόν, να δούμε το αποτέλεσμα της -μετά από πολλά χρόνια- νέας συνεργασίας των δύο ανδρών.

Διαβάστε ακόμα:

Η απίστευτη αλλαγή του Λάκη Λαζόπουλου!

Δείτε τον Χρ.Παπακαλιάτη και τον Λ.Λαζόπουλο στο τρέιλερ της νέας ταινίας του Γιάννη Σμαραγδή!

Παπακαλιάτης – Τι λέει για τη σχέση του με τον Λαζόπουλο και τι απαντά στα σχόλια περί αντιγραφής;

Ο Παπακαλιάτης μαθαίνει στον αέρα το σχόλιο της Γερασιμίδου!