Αυτή είναι η κίνηση που πρόδωσε τον ψευτογιατρό και οδήγησε στη σύλληψη του

ψευτογιατρός

Πώς δρούσε ο ψευτογιατρός και τι συνέβη στην Κεντρική Κλινική Αθηνών;

Για τον τρόπο που αποκαλύφθηκε ο ψευτογιατρός μίλησε στον ΣΚΑΪ, ο άνθρωπος που έκανε την καταγγελία στην Αστυνομία. Ο Γιώργος Παπαγιαννόπουλος, γιατρός στην Κεντρική Κλινική Αθηνών εξήγησε πως, όταν ένας εξωτερικός συνεργάτης πηγαίνει να συνεργαστεί με την κλινική ζητούνται κάποια 12 συγκεκριμένα χαρτιά.

Μεταξύ αυτών, είναι και ο τίτλος σπουδών του Ιατρικού συλλόγου, για τον οποίο ο ψευτογιατρός είχε υποσχεθεί ότι θα τον έφερνε αργότερα η σύζυγός του.

Όπως περιγράφει ο κ. Παπαγιαννόπουλος, τότε έφυγε και επέστρεψε μετά από ένα χρόνο και κατά την διάρκεια μια ξενάγησης που του γινόταν μαζί με μία ομάδα άλλων γιατρών παρατήρησαν πως δεν φόρεσε τα γάντια του, όπως τα φοράνε οι γιατροί, ενώ στις ιατρικές απαντήσεις έκανε λάθος.

“Τον καταγγείλαμε μετά από 15 ημέρες γιατί θέλαμε να το διασταυρώσουμε”, ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Παπαγιαννόπουλος.

Σύμφωνα με το χθεσινό κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1, ο 47χρονος προμήθευε τα θύματα του με τσουκνίδα, θυμάρι και βαλσαμόλαδο, υποστηρίζοντας ότι αυτά τα… μαντζούνια θεραπεύουν τον καρκίνο. Μάλιστα, σε τρεις “ασθενείς του” στον Βόλο, είπε ότι μάζευε ο ίδιος τα βότανα.

Όπως υποστηρίζουν θύματα του, ο ψευτογιατρός – εκτός από τα βότανα- τους έδινε και ένα εξαντλητικό πρόγραμμα με βιταμίνες και υγρά διαλύματα, ενώ σε μοναστήρια της Αττικής μοίραζε κρέμες για κάθε δερματολογικό πρόβλημα.

Επιπλέον, προέτρεπε τους “ασθενείς του” να σταματήσουν τις θεραπείες τους και να ακολουθήσουν την δική του αγωγή που περιλάμβανε άγνωστα υγρά και λάδι κάνναβης, τα οποία τους έδινε σε μπουκάλια.

Πηγή: newsit.gr