Αυτά ήταν τα τελευταία λόγια του Ανδρέα Παπανδρέου πριν μπει στο χειρουργείο!

Η αποκάλυψη του γιατρού του! Η συγκίνηση της Δήμητρας Παπανδρέου!

Η εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» φιλοξένησε την Δήμητρα Λιάνη Παπανδρέου το μεσημέρι της Τρίτης για να μιλήσει για το βιβλίο της και συνεπώς τη ζωή της με τον Ανδρέα Παπανδρέου. Ανάμεσα στα πρόσωπα που μίλησαν για αυτούς και ο καρδιοχειρουργός και φίλος της Δήμητρας Λιάνη Παπανδρέου, Στέργιος Θεοδωρόπουλος ο οποίος για πρώτη φορά, αποκάλυψε τα τελευταία λόγια Ανδρέα Παπανδρέου πριν μπει στο χειρουργείο…

«Εγώ λειτουργούσα σαν γιατρίος του αείμνηστου προέδρου Ανδρέα Παπανδρέου, και σαν χειρουργός, καθώς συμμετείχα στην ομάδα του κθηγητή Γιακούμπ. Η σχέση τους ήταν μια σχέση με πολύ σοβαρή ένταση και πάθος και από τις δύο πλευρές. Νομίζω από την πλευρά της κυρίας Παπανδρέου υπήρχε και θαυμασμός και σεβασμός στο πρόσωπο του Ανδρέα και από την πλευρά του Ανδρέα υπήρχε μια μεγάλη αγάπη και έρωτας.

Είναι μια φράση που δεν την έχω ξαναπεί και ίσως είναι μια φράση και ίσως ήταν η τελευταία φράση μπριν μπει στο χειρουργείο, πάνω στο τρόλλεϊ του χειρουργείου, πριν μπει στην αίθουσα, με έπιασε από το χέρι και μου είπε «Στέργιο, πρώτα η Δήμητρα», αυτό σημαίνει πολλά» ανέφερε ο καρδιοχειρουργός.