Άδωνις: Ο Λαζόπουλος έριξε «χυλόπιτα» στον ΣΥΡΙΖΑ

«...να έχει ψηφίσει η κεντρική του επιτροπή, να περιμένει μια εβδομάδα από ποιον; Από τον μεσσία της πολιτικής, από τον πρύτανη των πρυτάνεων των πολιτικών, τον Λάκη Λαζόπουλο...»

Ο Υπουργός Υγείας Άδωνις Γεωργιάδης καλεσμένος στο Κοινωνία Ώρα MEGA σήμερα το πρωί έστρεψε τα βέλη του για άλλη μία φορά στον Λάκη Λαζόπουλο, τόσο προς το κομμάτι της σάτιρας του όσο και προς την πρόταση που δέχτηκε από τον ΣΥΡΙΖΑ να είναι υποψήφιος ευρωβουλευτής…

«Εμείς δεν είχαμε την αγωνία να περιμένουμε μια εβδομάδα να περιμένουμε τον κύριο Λαζόπουλο να μας απαντήσει και τελικά να φάμε και χυλόπιτα. Είμασταν πιο προσγειωμένοι.

Εσύ τώρα που είσαι ένας άνθρωπος λογικός, είναι δυνατόν να βλέπεις ένα κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης να έχει κάνει δημόσια πρόσκληση ο πρόεδρός του, να έχει ψηφίσει η κεντρική του επιτροπή, να περιμένει μια εβδομάδα από ποιον; Από τον μεσσία της πολιτικής, από τον πρύτανη των πρυτάνεων των πολιτικών, τον Λάκη Λαζόπουλο και τελικά να τους λέει και όχι.

Εγώ πολλά χρόνια λέω πως ο Λαζόπουλος δεν κάνει σάτιρα, κάνει πολιτική προπαγάνδα και χαίρομαι τώρα που το είπε και ο κύριος Θεοδωράκης. Χαίρομαι που φάνηκε ότι ο άνθρωπος αυτός είναι απλός ένας εγκάθετος του ΣΥΡΙΖΑ.

Όταν διακωμωδείς τους πολιτικούς και εντελώς τυχαία ποτέ δεν διακωμωδείς τον Τσίπρα, όταν οι μόνοι πολιτικοί που έχεις καλέσει στην εκπομπή σου είναι ο Αλαβάνος και ο Τσίπρας και όλους τους άλλους τους υβρίζεις και τους χλευάζεις αλλά εκεί δεν βρίσκεις ένα ψεγάδι…»

Δείτε το βίντεο: