Άδωνις Γεωργιάδης και Γιώργος Καραμέρος σε ομηρικό καβγά: «Σε μένα δεν περνάει η λεκτική βία, θα ‘σαι φρόνιμος»

Άδωνις Γεωργιάδης

"Σεβάσου λίγο τους κανόνες δημοσιογραφίας επιτέλους αν δεν μπορείς της πολιτικής" προέτρεψε ο Άδωνις Γεωργιάδης τον συνομιλητή του, Γιώργο Καραμέρο.

Στο πλατό της εκπομπής «Πρόσωπο με πρόσωπο» με τον Νίκο Χατζηνικολάου βρέθηκαν ο Άδωνις Γεωργιάδης και ο Γιώργος Καραμέρος το βράδυ της Πέμπτης στον ΑΝΤ1. Κατά τη διάρκεια της συζήτησης, ωστόσο, οι δύο πολιτικοί ήρθαν σε μια πολύ έντονη αντιπαράθεση με αφορμή τις εξελίξεις στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Έτσι, ενώ τον λόγο είχε ο υπουργός Εργασίας σχολιάζοντας τις πρόσφατες αναρτήσεις του Παύλου Πολάκη, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία επιχειρούσε να εκφράσει την δίκη του άποψη στα σχόλια του πρώτου με αποτέλεσμα να ανέβουν πολύ οι τόνοι. «Ο Πολάκης τα έγραψε αυτά στο Facebook! Ο αρχηγός σου τα έγραψε, κύριε! Ο Πολάκης είναι αρχηγός σου τώρα! Ο αρχηγός σου τα έγραψε! Εντάξει, πάμε λοιπόν… Εγώ θέλω περισσότερο Πολάκη. Θέλω να αφήσετε τον Πολάκη να φαίνεται περισσότερο και οι 20 να γίνουν 40 μονάδες διαφορά».

«Άρα, μπορεί ο κ. Κασσελάκης να κατηγορεί τον Μητσοτάκη για τον Μπέο; Δηλαδή μπορεί να λέει «με ενοχλεί το ύφος του Μπέου» και την ίδια στιγμή να κάνει Υπερομεάρχη τον Πολάκη; Προφανώς δεν γίνεται! Μα δεν γίνεται, βρε παιδάκι μου, δεν γίνεται» σημείωσε χαρακτηριστικά ο Άδωνις Γεωργιάδης.

Α.Γ.: Δεν έχει αφήσει ο άνθρωπος να ακουστεί η φωνή μου ένα λεπτό. Δεν αφήνει την φωνή μου.

Γ.Κ.: Καλά, αγαπάτε την φωνή σας, είναι γνωστό αυτό.

Α.Γ.: Εσείς την αγαπάτε περισσότερο γιατί θέλετε συνεχώς να πηγαίνετε μαζί της συγχορδία.

Γ.Κ.: Θέλω να έχουμε διάλογο για να μη λέτε ότι θέλετε. Με μένα δεν θα λέτε ότι θέλετε.

Α.Γ.: Διάλογος είναι… ολοκληρώνει ο ένας, απαντάει ο άλλος. Αυτό είναι διάλογος. Διάλογος δεν είναι να μιλάς πάνω στη φωνή μου! Δημοσιογράφος τόσα χρόνια είσαι, σεβάσου λίγο τους κανόνες δημοσιογραφίας επιτέλους αν δεν μπορείς της πολιτικής.

Γ.Κ.: Μη φωνάζετε! Δεν θα εφαρμόσεις τη λεκτική βία, σε μένα δεν περνάει! Θα ‘σαι φρόνιμος.

Α.Γ.: Τώρα έχεις αρχηγό τον Πολάκη για να μιλάς για τη λεκτική βία.

Γ.Κ.: Θα ‘σαι φρόνιμος! Εγώ έχω αρχηγό τον Κασσελάκη, έχω πρώην πρόεδρο τον Τσίπρα, μιλάω με τους πολίτες και ανησυχείς! Ανησυχείς και θα το δεις πως θα ανησυχείς και στην πορεία