Άδωνις Γεωργιάδης για Στέφανο Κασσελάκη: «Θα είναι κερδισμένος αν βγάλει από μέσα του τον Σπορτ Μπίλλυ»

Άδωνις Γεωργιάδης

"Αυτά δεν είναι σοβαρά πράγματα" τόνισε με σαφήνεια ο υπουργός εργασίας, κ. Άδωνις Γεωργιάδης.

Καλεσμένος του Σεραφείμ Κοτρώτσου στην εκπομπή «Η επόμενη μέρα» βρέθηκε ο Άδωνις Γεωργιάδης, το βράδυ της Τετάρτης, στο πρόγραμμα του Action 24. Μέσα σε όλα, ο υπουργός Εργασίας κλήθηκε να τοποθετηθεί για τον νέο αρχηγό του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία, Στέφανο Κασσελάκη δίχως να κρύψει την προσωπική του αντίθεση για την ενέργεια που άσκησε ο δήμαρχος Βόλου, Αχιλλέας Μπέος σε πολίτη.

Ειδικότερα, ο Άδωνις Γεωργιάδης σημείωσε χαρακτηριστικά πως «η εικόνα με το φτυάρι στον Βόλο είναι κωμική. Η εικόνα με την τούμπα στο σχολείο ΑΜΕΑ είναι τσίρκο. Η εικόνα να κάνει μάθημα στις κυρίες και να λέει τι χρειάζονται τα σχολεία ΑΜΕΑ, λες και αυτές δεν ξέρουν, είναι αλαζονεία. Η εικόνα «σε μια βδομάδα θα σας έχω κτίριο» είναι Σπορτ Μπίλλυ! Δηλαδή αυτά δεν είναι σοβαρά πράγματα».

«Αν αυτά τα βγάλει, δηλαδή βγάλει από μέσα του τον Σπορτ Μπίλλυ και γίνει κανονικός πολιτικός, κερδισμένος θα είναι και αυτός και το πολιτικό σύστημα. Αν μείνει άνθρωπος μόνο για το TikTok και χαβαλέ και ο Τάιλερ και η Φάρλεϊ και τα λοιπά… να μην παρεξηγηθώ, όμως, γιατί τον κ. Τάιλερ δεν τον ξέρω προσωπικά, αλλά μου φαίνεται πολύ συμπαθής για να είμαι ειλικρινής».

«Είναι δυνατόν ένας άνθρωπος που είναι πολιτικός να δέχεται το χαστούκι; Δηλαδή είναι ερώτηση αυτή; Μπορώ να δεχτώ εγώ το χαστούκι; Προφανώς είναι απαράδεκτο το χαστούκι. Έδωσε εξηγήσεις ο κ. Μπέος, έδωσε και ο πολίτης, τα βρήκαν μεταξύ τους αλλά η εικόνα είναι προφανώς απαράδεκτη» πρόσθεσε, εν συνεχεία, ο υπουργός Εργασίας στην ενημερωτική εκπομπή του Action 24.