Αδιανόητο! Έπεσε στο κλουβί με τα λιοντάρια για να αυτοκτονήσει!

Σοκαριστικό βίντεο! - ΣΚΛΗΡΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ

Μπροστά σε μια σοκαριστική στιγμή βρέθηκαν οι επισκέπτες του μητροπολιτικού ζωολογικού πάρκου στο Σαντιάγκο της Χιλής, το πρωί του Σαββάτου. Ένας 20χρονος, ο Franco Luis Ferrada Roman αφού έβγαλε τα ρούχα του μπήκε στο κλουβί με τα λιοντάρια!

Όπως γράφει η Daily Mail, τα λιοντάρια του όρμηξαν αμέσως. Όταν αντιλήφθηκαν οι υπεύθυνοι του ζωολογικού κήπου, ότι τα λιοντάρια «έπαιζαν» με τον 20χρονο προσπάθησαν αρχικά να απομακρύνουν τα ζώα με αντλίες νερού, αλλα αυτό δεν αποδείχθηκε αποτελεσματικό. Στη συνέχεια έριξαν αναισθητικα βέλη τα οποία όμως δεν πέτυχαν τα λιοντάρια αλλά τον Ferrada! Μπροστά σε αυτή την εξέλιξη οι φύλακες άρχισαν να πυροβολούν με πραγματικά πυρά σκοτώνοντας δύο λιοντάρια, καθώς εκείνη τη στιγμή δεν υπήρχαν διαθέσιμα ηρεμιστικά με τα οποία θα μπορούσαν να σταματήσουν τα λιοντάρια.

Η Cynthia Vasquez, αυτόπτης μάρτυρας, είπε ότι ο άνδρας φώναζε διάφορα για το Χριστό και κατηγόρησε το προσωπικό του ζωολογικού κήπου ότι δεν έδρασε άμεσα. «Στην αρχή πέταξαν νερό στα λιοντάρια, εκκένωσαν το ζωολογικό κήπο και μετά πυροβόλησαν» είπε στο ραδιοφωνικό σταθμό Bio Bio.

Πληροφορίες από την αστυνομία αναφέρουν ότι ο 20χρονος, ο οποίος νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση με τραύματα στη λεκάνη και το κεφάλι, είχε αφήσει σημείωμα αυτοκτονίας.