Αχιλλέας Μπέος: «Είναι κατάντια για τον Ανδρέα Μικρούτσικο να είναι στην εκπομπή της Καινούργιου»

Αχιλλέας Μπέος

"Δεν θα αναφερθώ στην Φαίη και στην Καινούργιου για πολλά πράγματα που γνωρίζω και για όταν ήρθε η Φαίη από το χωριό", αναφέρει χαρακτηριστικά ο Αχιλλέας Μπέος.

Τις δηλώσεις που έκανε ο Ανδρέας Μικρούτσικος για τον ίδιο πως έχει ρατσιστικές απόψεις απέναντι στους αλλοδαπούς σχολίασε ο Αχιλλέας Μπέος, στην εκπομπή Tlive. Ο δήμαρχος Βόλου, όμως, στράφηκε κατά της εκπομπής της Κατερίνας Καινούργιου, ενώ πέταξε βέλη τόσο στην παρουσιάστρια του Super Κατερίνα όσο και στην Φαίη Σκορδά.

«Πραγματικά ότι βλέπεις τον Μικρούτσικο σε τέτοιες εκπομπές όπως της Καινούργιου και της Φαίης Σκορδά. Δεν θα αναφερθώ στην Φαίη και στην Καινούργιου για πολλά πράγματα που γνωρίζω και για όταν ήρθε η Φαίη από το χωριό. Δεν θα αναφερθώ, αλλά θα πω ότι είναι κατάντια για τον Ανδρέα Μικρούτσικο που βρίσκεται στην εκπομπή της Καινούργιου. Δεν θα σχολιάσω της δηλώσεις του Μικρούτσικου, είναι λυπηρό να έχει πέσει ένας άνθρωπος σε αυτό το επίπεδο. Που είμαι εγώ και που είναι αυτοί. Τίποτα άλλο» είπε ο Αχιλλέας Μπέος.

«Και να ήθελα να είμαι ρατσιστής δεν μπορώ να είμαι. Από το 1999 είμαι ιδιοκτήτης ομάδας και μέσα σε αυτές τις ομάδες έχουμε πολλούς έγχρωμους ποδοσφαιριστές κι είμαι δίπλα τους» κατέληξε ο Αχιλλέας Μπέος.