Αχαΐα: Η μητέρα των δύο νεκρών μωρών στο Tlive – «Με ταυτίζουν με τη Ρούλα Πισπιρίγκου»

Tlive

"Το μωρό κοιμόταν και ξαφνικά άρχισε να κάνει κάποιους ήχους σαν να πνίγεται. Είδα το μωρό μου να πεθαίνει μπροστά μου αλλά δεν το πίστευα", περιγράφει στο Tlive η 23χρονη Ειρήνη.

Με την υπόθεση-θρίλερ από την Αχαΐα και τον θάνατο των δύο μωρών μέσα σε διάστημα ενός έτους ασχολήθηκε η εκπομπή Tlive το μεσημέρι της Πέμπτης 26/10. Η Τατιάνα Στεφανίδου φιλοξένησε στο πλατό την Ειρήνη, την 23χρονη μητέρα των δύο άτυχων παιδιών.

Συντετριμμένη από τον πρόωρο θάνατο των δύο μωρών της, ηλικίας μόλις 2 μηνών και 19 ημερών αντίστοιχα από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία, η νεαρή μητέρα αποκάλυψε πως στο διαδίκτυο δεν είναι λίγοι εκείνοι που την ταυτίζουν με τη Ρούλα Πισπιρίγκου.

«Το μωρό έκανε περίεργους ήχους. Πήρα κατευθείαν τηλέφωνο τους δικούς μου και μου είπαν ότι πρέπει να καλέσω ασθενοφόρο. Φώναξα μία γυναίκα που έμενε δίπλα στο σπίτι και μου έλεγε ότι το παιδάκι μου φεύγει. Το μωρό κοιμόταν και ξαφνικά άρχισε να κάνει κάποιους ήχους σαν να πνίγεται», περιγράφει στο Tlive η Ειρήνη.

«Ήταν όλα φυσιολογικά με το δεύτερο παιδί, δεν υπήρχαν ενδείξεις ότι κάτι δεν πάει καλά. Λίγο καιρό αφότου γέννησα, το πήγα στο νοσοκομείο. Γυρνούσαν τα μάτια της σαν λιποθυμικό επεισόδιο. Μόλις πήγε στο νοσοκομείο, μου είπαν ότι ήταν ξανά και πάλι όλα φυσιολογικά. Το είδα εγώ το επεισόδιο με τα μάτια», αφηγείται στη συνέχεια της συνέντευξης η νεαρή μητέρα.

«Είδα το μωρό μου να πεθαίνει μπροστά μου αλλά δεν το πίστευα. Με ταυτίζουν με τη Ρούλα Πισπιρίγκου στο διαδίκτυο», εξομολογείται στην κάμερα του Tlive με δάκρυα στα μάτια.

Αξίζει να σημειωθεί πως η μητέρα των δύο βρεφών από την Αχαΐα ήταν παρούσα όταν «έφυγε» από τη ζωή τόσο η αδελφή της – και μάλιστα με παρόμοιο τρόπο με τα δικά της μωρά – αλλά και στον θάνατο του μωρού μίας φίλης της.