Α. Δημητρίου: Στα 57 της χρόνια φωτογραφίζεται πιο σέξι από ποτέ!

Δείτε φωτογραφίες!

Η Άντζελα πόζαρε στην παραλιά της Κινέττας φορώντας χρωματιστά bikini και μίλησε για τους έρωτες της ζωής της, τις πλαστικές επεμβάσεις και την αποχή από το σεξ. Η ίδια αποκάλυψε,“Είμαι 57 χρόνων και πολλοί δεν με κάνουν ούτε για 40”.

“Δεν έχω κόμπλεξ με την ηλικία μου . Είμαι 57 χρόνων και όλοι μου λένε ότι δεν μοιάζω πάνω από 40”, είπε και πρόσθεσε πως το μυστικό για να παραμένεις φρέσκια και λαμπερή βρίσκεται στη διατροφή και τη γυμναστική. “Αν ράψεις το στόμα σου, γυμνάζεσαι και προσέχεις την εμφάνισή σου, μπορείς να καταφέρεις πολλά”, δήλωσε.

Μιλώντας για τις πλαστικές επεμβάσεις που έχει κάνει δήλωσε: “Το πρώτο μου Botox το έκανα στα 42 μου και το επαναλαμβάνω κάθε οχτώ μήνες. Έκανα επίσης ανόρθωση στήθους όταν γέννησα την Όλγα και διατηρείται ακόμη μια χαρά, γιατί το προσέχω πολύ”.

Μιλώντας για την πρόσκληση να τραγουδήσει στα κατεχόμενα και τις αντιδράσεις που ξέσπασαν εξομολογήθηκε: “Εγώ πιστεύω ότι ήθελαν να ασχοληθούν με τη δική μου συναυλία για να αποπροσανατολίσουν τον κόσμο, επειδή η Κύπρος μπαίνει στο ΔΝΤ. Εγώ δεν πρόκειται να εμφανιστώ ποτέ στα Κατεχόμενα”.

Τέλος, η γνωστή ερμηνεύτρια μίλησε για τους έρωτες, την απιστία και αποκάλυψε ότι: “Είναι πάνω από ένα χρόνο που έχει να κάνει σεξ»!

Δείτε φωτογραφίες ….