7 σούπερ σταρ που έκαναν άλλη δουλειά ως τα 30 τους!

Υπάρχουν κάποιοι stars που δεν θα μας χάριζαν ποτέ υπέροχες ταινίες ή μουσικές αν πίστευαν ότι στα 30 σου είσαι πολύ μεγάλος για να αλλάξεις καριέρα και ζωή.

Συλβέστερ Σταλόνε

Αρχικά είχε κάνει μια προσπάθεια να γίνει ηθοποιός στα 20 του. Τότε είχε πάρει μέρος ακόμα και σε ροζ ταινίες! Όμως, αφού το πάλεψε αρκετά δεν τα κατάφερε κι έτσι ξεκίνησε να δουλεύει για πολλά χρόνια σαν υπάλληλος καταστήματος delicatessen. Μέχρι που μια μέρα αποφάσισε να ακολουθήσει το όνειρό του ξανά.

Ήταν γύρω στα 30 όταν μέσα σε ελάχιστο χρόνο έγραψε ένα σενάριο για έναν άνθρωπο ο οποίος είχε μεγάλη έφεση στις πολεμικές τέχνες και το μποξ. Η ταινία αυτή ήταν ο Rocky! Τα υπόλοιπα είναι απλώς ιστορία… Ο Sylvester Stallone τέσσερα χρόνια μετά την τεράστια επιτυχία του πρώτου Rocky για το οποίο βραβεύτηκε και από τα Academy Awards!

Αντρέα Μποτσέλι

Δικηγόρος Λάτρευε την μουσική και τραγουδούσε όπου βρισκόταν κι όπου στεκόταν. 'Ομως, ποτέ δεν είχε δει το τραγούδι σαν επάγγελμα κι έτσι ο Andrea Bocelli αφού τελείωσε το σχολείο σπούδασε δικηγόρος στο πανεπιστήμιο της Pisa. Παράλληλα, τα βράδια έκανε το χόμπι του τραγουδώντας σε ένα πιάνο μπαρ. Δεν ασχολήθηκε επαγγελματικά με το τραγούδι παρά μόνο μέχρι το 1992, σε ηλικία 34 ετών!

Διαβάστε περισσότερα στο TLIFE!