60′ Ελλάδα: Πότε επιστρέφει στον Alpha;

Με πυξίδα τον άνθρωπο και προορισμό την ελληνική περιφέρεια, η εκπομπή του Alpha «60’ Ελλάδα» ξεκινά, για τρίτη χρονιά, το οδοιπορικό της.

Πρεμιέρα την Τετάρτη 8 Οκτωβρίου, στις 23:45 κάνει ο Νίκος Μάνεσης με το  «60’ Ελλάδα»

Με πυξίδα τον άνθρωπο και προορισμό την ελληνική περιφέρεια, η εκπομπή του Alpha «60’ Ελλάδα» ξεκινά, για τρίτη χρονιά, το οδοιπορικό της. Στόχος η καταγραφή της καθημερινότητας, ακόμα και στο πιο απομακρυσμένο σημείο της χώρας, αλλά και του μηνύματος ότι η ζωή μακριά από τα αστικά κέντρα χτίζεται με τόλμη και έμπνευση.

Ο Νίκος Μάνεσης ανοίγει τον χάρτη και μετράει χιλιόμετρα. Σταθμοί της φετινής διαδρομής του όλα τα μέρη όπου οι ανθρώπινες ιστορίες έχουν σαν λέξεις – κλειδιά τη δύναμη, τη δημιουργία, την αισιοδοξία, το χαμόγελο. Στον δρόμο του, θα συναντήσει πρόσωπα που αντιμετωπίζουν το μέλλον με ελπίδα και ευρηματικότητα, που κυνηγούν τα όνειρά τους, αναλαμβάνουν δράση, καινοτομούν, παράγουν, προσφέρουν. Θα μπει στα σπίτια τους, στους χώρους εργασίας και διασκέδασής τους, θα γίνει μέλος της τοπικής κοινωνίας, αλλά και μέρος του ρεπορτάζ. Θα δει αυτά που οι άλλοι δεν βλέπουν.

Τις δύο προηγούμενες σεζόν, η κάμερα της εκπομπής εστίασε σε αυτούς που νίκησαν την κρίση, φέτος θα φέρει στο επίκεντρο όλα εκείνα τα θετικά κομμάτια που συνθέτουν μια διαφορετική εικόνα της ελληνικής περιφέρειας, μια εικόνα με φως και αισιοδοξία.

Για 60’, η μικρή οθόνη θα γεμίσει από χρώμα και άρωμα Ελλάδας, αλλά και ιστορίες συνανθρώπων μας που θα μοιραστούν μαζί μας τη δική τους αλήθεια και πραγματικότητα.

Διαβάστε ακόμα:

Νίκος Μάνεσης: «Όταν η εκπομπή βγαίνει στον αέρα, έχουν πολλές ενστάσεις…»

«Έγινα τυχαία δημοσιογράφος»

Ο Νίκος Μάνεσης μας μιλά για την περιπέτεια τους στα γυρίσματα στη Σαμοθράκη