360°: Τα πρόσωπα των εκλογών

Απόψε στις 23:45 στον Alpha...

Απόψε, οι «360ο» φιλοξενούν τη Ρένα Δούρου σε μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης, λίγες ώρες μετά την νίκη της στην Περιφέρεια Αττικής.

Η περιφερειάρχης του ΣΥΡΙΖΑ αποκαλύπτει στην Σοφία Παπαϊωάννου τα σχέδιά της, τις πολιτικές της φιλοδοξίες και διαβεβαιώνει ότι «ήρθε για να μείνει».

Επίσης, η εκπομπή φιλοξενεί συνέντευξη του Γιώργου Καμίνη. Ο νικητής στον δήμο της Αθήνας μιλάει για όλα αυτά που έμαθε κατά τη διάρκεια της πρώτης του θητείας και αποκαλύπτει τις αλλαγές που θα κάνει κατά τη δεύτερη.

Οι «360ο» συναντούν, επίσης, τον Γαβριήλ Σακελλαρίδη, ο οποίος εξηγεί το είδος της αντιπολίτευσης που θα ασκήσει στο δήμο, ενώ μιλάει και για το δικό του μέλλον.

Από την μεγαλύτερη περιφέρεια της Ελλάδας, η κάμερα της εκπομπής θα βρεθεί σ’ έναν από τους μικρότερους δήμους, όπου έχει εκλεχθεί η πιο νεαρή δήμαρχος της χώρας. Στο νησί του Άη Στράτη στο κέντρο του Βορείου Αιγαίου, η 27χρονη Μαρία Κακαλή περιγράφει στην εκπομπή τη δική της προσπάθεια καθώς και 14 νέων του νησιού να πάρουν στα χέρια τους το μέλλον του τόπου τους.