2 ευρώ ανα εργαζόμενο από την ΕΡΤ για το ΑΛΤΕΡ

Διαβάστε τι θα κάνουν

Στα πλαίσια αλληλεγγύης προς τους εργαζόμενους και τις οικογένειές τους, αλλά περισσότερο στον αγώνα που δίνουν, πρέπει όλοι να συμπαρασταθούμε με κάθε τρόπο. Τα προβλήματα στα Μ.Μ.Ε. είναι κοινά και κοινά πρέπει να τα αντιμετωπίζουμε.

Οι εργαζόμενοι της ΕΡΤ πρέπει να σταθούμε όρθιοι με αγωνιστικότητα και σύμπνοια απέναντι στα δικά μας προβλήματα, που όμως δεν θα μας αποπροσανατολίσουν από το σύνολο των προβλημάτων των εργαζομένων σε δημόσια και ιδιωτικά μέσα ενημέρωσης.

Όποιος εργαζόμενος αδυνατεί να διαθέσει το ποσό των 2€, να επικοινωνήσει με την Π.Ο.Σ.Π.Ε.Ρ.Τ. ούτως ώστε να διευθετηθεί το θέμα (επιστροφή χρημάτων ή μη παρακράτηση).
Οι εργαζόμενοι της ΕΡΤ ήταν πάντα πρωτοπόροι στα κοινωνικά και εργασιακά προβλήματα που δημιουργεί το «κεφάλαιο» και η πολιτεία, πόσο μάλλον αυτή τη μαύρη εποχή για τους εργαζόμενους και θα δώσουμε το παρόν και τώρα και στο μέλλον.

Τους συναδέλφους των παραπάνω σταθμών ALTER και ΞΕΝΙΟΥ θα επισκεφτεί κλιμάκιο της Π.Ο.Σ.Π.Ε.Ρ.Τ. μαζί με όλα τα πρωτοβάθμια σωματεία της ΕΡΤ, ώστε έμπρακτα να δηλώσουμε τη συμπαράστασή μας ηθικά και υλικά»

Διαβάστε ακόμα:

Οι εργαζόμενοι του ΑΛΤΕΡ καταγγέλλουν!

Οι εργαζόμενοι του ΜΕΓΚΑ στηρίζουν τους απλήρωτους του ΑΛΤΕΡ

Έκκληση για τρόφιμα κάνουν οι εργαζόμενοι του ΑΛΤΕΡ